مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن این اینجوری نیس مگ اینکه نفهمه بیرونم.مثلا بزنگه بگه چ حبر دخترم خوبی خوشی بعدمن بگم بیرونم و تموم دیگ نمیزنگه.ولی این پرسیدنش رومخمه واقعا
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
اره خدایی چیزی نی ولی خیلی حساسم ب این ک یکی بگه کجا رفدی منم وخدی میگم فلان جاحس میکنم خودم دارم امارمیدم😬
اره مادرشوهر منم همینجوره وقتایی ک میرم خونه بابام اینا میگه تا چند روز میمونی کیا هستین دور ...
عه پس منم حساس نباشمم.ن بابا نیت بدی ندارن کلا این مادرشوهرمم طرف منه تا پسرش.انگار واقعا دخترشم فقط خیلی حساسم دیگ
عین مال منه ولی من چندان توجهی نکردم بهش مهمم نیس بپرسه یا نه اوایل میپرسید دید من فضولی نمیکنم تواخلاقم پرسیدن راجع به رفت امد ندارم الان در حد اینکه بگم مثلا میرم خونه خواهرم میگه سلام برسون واسلام. یکم با درکه مادرشوهرم
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد