2777
2789

بعصی تاپیکامثل مال منو هزارنفرجواب میدن دل طرف اروم میشه منکه میزنم هیجیک جوابمونمیده مثل تاپیک قبلیم😭😔😔

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله تاپیک نزدم

ببخشید دیروز حالم بد بود

اگه حرفی بهت زدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

منم مشکل شمارو دارم 

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضای سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

چی

ددیذسایت رفتی دیدی ...بابای نی نی سایته گذاشتن واسه آقایون..دریغ از آقایون همه زنا دارن درد دل میکنن

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
ببین من دوشیزه هستم خب!؟  و الا حتما جوابتو میدادم اینا که میگی ازش سردرنمیارم

قربونت عزیزم مرس یکه اومدی تاپییکم

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
ببخشید دیروز حالم بد بود اگه حرفی بهت زدم

نه عزیزم حرفی نزدی

ولی اگه زده بودیم زیاد ناراحت نشدم

چون هیچ کس نمیتونه یه آذربایجانی اصیل رو ناراحت کنه

مگر اینکه خودش تبریزی باشه😊

💍♥ i said yes