چند روز بعدش نیاز به استراحت مطلق دارع؟؟من تا دوازده روز استراحت مطلق بودم فقط دستشویمیرفتم و حمام ایستاده...بهد از اون گهگاهی بچموبغل میکردم یا میشنستم...الان هجده روزه عملکردم باز چنتا بخیه افتاد...بنظرتون کم استراحت کردم؟؟
دکترت چی گفته؟البته بدن با بدن فرق داره،ولی کلا چندتا بخیه زده بود؟حموم زیاد برو بزار بقیه هم زودتر بریزن،الان دکتر ها برای همه عمل ها میگن سریع رو پا شین، فکر کنم زیاد استراحت مطلق داشتی و بخیه ها باید زودتر میوفتاد،فعالیت خوبه برات
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکترت چی گفته؟البته بدن با بدن فرق داره،ولی کلا چندتا بخیه زده بود؟حموم زیاد برو بزار بقیه هم زودتر ...
دکتر روز دوازدهم که ذفتم پیشش گفت هنوز بخاب استراحت کن...اماخب من دیکه دردی نداشتم بدنم انگار راحت شده بود میتونسم بشینم..بچم رو گاهی میچرخوندم...حالا مبترسم لخیه ها باز شده باشه اگه باز شده باشه با مشکلی براش پیش اومده باشه مبفهمم خودم؟
دکتر روز دوازدهم که ذفتم پیشش گفت هنوز بخاب استراحت کن...اماخب من دیکه دردی نداشتم بدنم انگار راحت ...
خودت که موقع رابطه متوجه میشی، ولی دوباره باید بری پیش دکتر که اون میبینه خیالتون راحت میکنه،فعالیت بکن کارای سنگین نکن، دکتر نگفت کی بخیه میوفته و چندتا هست و کی دوباره بیای پیشم؟
من خیلی بخیه خوردم از خود مقعد تا اول کلیتورسم😑😑داخلیام همبودن که خونریزیش خیلی کم
ببخشید آنقدر سوال میپرسم میخوام دقیق بدونم چون یکی از دوستام میخواد انجام بده و هیچ تجربه ای نداره و کسی که انجام داده باشه بتونه ازش بپرسه، همه آنقدر بخیه میخورن یا مریض و شرایطش فرق داره؟