2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن

1311 بازدید | 13 پست

چند روز بعدش نیاز به استراحت مطلق دارع؟؟من تا دوازده روز استراحت مطلق بودم فقط دستشوی‌میرفتم  و حمام ایستاده...بهد از اون گهگاهی بچمو‌بغل میکردم یا میشنستم...الان هجده روزه عمل‌کردم باز چنتا بخیه افتاد...بنظرتون کم استراحت کردم؟؟

دکترت چی گفته؟البته بدن با بدن فرق داره،ولی کلا چندتا بخیه زده بود؟حموم زیاد برو بزار بقیه هم زودتر بریزن،الان دکتر ها برای همه عمل ها میگن سریع رو پا شین، فکر کنم زیاد استراحت مطلق داشتی و بخیه ها باید زودتر میوفتاد،فعالیت خوبه برات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت چی گفته؟البته بدن با بدن فرق داره،ولی کلا چندتا بخیه زده بود؟حموم زیاد برو بزار بقیه هم زودتر ...

دکتر روز دوازدهم که ذفتم پیشش گفت هنوز بخاب استراحت کن...اما‌خب من دیکه دردی نداشتم بدنم انگار راحت شده بود میتونسم بشینم..بچم رو گاهی میچرخوندم...حالا مبترسم لخیه ها باز شده باشه اگه باز شده باشه با مشکلی براش پیش اومده باشه مبفهمم خودم؟

ببخشید درد داشتی؟هزینه عمل چقدر شد؟بیهوش شدی یا سر شدی؟اتاق عمل رفتی؟شب هم بستری شدی؟

بعدش درد داره اما با شیاف کنترل میشع...بی حسی...یه شب بستری بیست و پنج تومن هزینه

دکتر روز دوازدهم که ذفتم پیشش گفت هنوز بخاب استراحت کن...اما‌خب من دیکه دردی نداشتم بدنم انگار راحت ...

خودت که موقع رابطه متوجه میشی، ولی دوباره باید بری پیش دکتر که اون میبینه خیالتون راحت میکنه،فعالیت بکن کارای سنگین نکن، دکتر نگفت کی بخیه میوفته و چندتا هست و کی دوباره بیای پیشم؟

خودت که موقع رابطه متوجه میشی، ولی دوباره باید بری پیش دکتر که اون میبینه خیالتون راحت میکنه،فعالیت ...

چرا روز سه شنبه باید برم...همش حس بدی دارم خدا کنه خوب شده باشه..

پناه بر خدا ممنونم...رابطه که دکتر گفته سه ماه بعد از عمل....

چرا روز سه شنبه باید برم...همش حس بدی دارم خدا کنه خوب شده باشه.. پناه بر خدا ممنونم...رابطه که دکت ...

وای ۳ ماه بعد؟ شوخی میکنی؟چرا انقدر طولانی؟مگه از زایمان طبیعی بیشتر بخیه میزنن و بدتره مگه؟خونریزی چیزی داشتی بعد از عمل؟

وای ۳ ماه بعد؟ شوخی میکنی؟چرا انقدر طولانی؟مگه از زایمان طبیعی بیشتر بخیه میزنن و بدتره مگه؟خونریزی ...

من خیلی بخیه خوردم از خود مقعد تا اول کلیتورسم😑😑داخلیام هم‌بودن که خونریزیش  خیلی کم

من خیلی بخیه خوردم از خود مقعد تا اول کلیتورسم😑😑داخلیام هم‌بودن که خونریزیش  خیلی کم

ببخشید آنقدر سوال میپرسم میخوام دقیق بدونم چون یکی از دوستام میخواد انجام بده و هیچ تجربه ای نداره و کسی که انجام داده باشه بتونه ازش بپرسه، همه آنقدر بخیه میخورن یا مریض و شرایطش فرق داره؟

ببخشید آنقدر سوال میپرسم میخوام دقیق بدونم چون یکی از دوستام میخواد انجام بده و هیچ تجربه ای نداره و ...

بستگی به شرایط هر کسی داره ممکنه یه موقع اصن نیاز به بخیه بیرونی نباشه فقط داخلی بخواد

بستگی به شرایط هر کسی داره ممکنه یه موقع اصن نیاز به بخیه بیرونی نباشه فقط داخلی بخواد

ممنون عزیزم،نگران نباش انشالله هر چه زودتر بخیه هات جوش میخوره و خوب میشی، آناناس خیلی خوبه سریع خوبت میکنه بخور