2777
2789
عنوان

دوستان شده همسرتون از زیبایی زن های دیگه تعریف کنه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 30 پست

ن خداییش هیچوقت جلوم نگفته شاید میدونه ک ناراحت میشم و منم هیچوقت نگفتم فلانی خیلی خوشگله[مرد] ....... وقتی میگه چیزی نگو سعی کن نقطه ضعف دستش ندی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی

هرچی میخواست ومیگفت میگفتم بروبه همونابگو چندروز همینجوربودم تااینکه گفت غلط کردم😁

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بازی نمیدونم ایران و کجا بود 

دوربین هی میرفت روی یه دختری 

شوهرم گفت نگاه کن چون این دختره خوشگله کارگردان ولش نمیکنه 

خیلی بدم اومد 

منم بازیکن ها رو نگاه میکردم میگفتم چقدر فلانی خوشگله 

شوهرم فهمیده بود دارم تلافی میکنم هیچی نگفت ولی قشنگ داشت فشار میخورد

به نظر من عادی هست  البته هرکس شوهرش بهتر میشناسه اگر پشتش غرض ومرض باشه باید از وسط نصفش کرد& ...

خب کلا هیچ زنی دوست نداره بشنوه اینو 

درسته ک مثلا فلانی واقعا خوشگله ولی یه مرد با سیاست ک هی نمیاد بگه

فکر کن شما از اندام مرد دیگه ای صحبت کنی ...شوهرت زمین و زمان رو بهم می‌دوخت...ناراحت شدنت طبیعیه ولی همون موقع با ارامش نسبت به ناراحتیت حرف بزن بگو عزیزم فکر نمیکنی درست نباشه نسبت به زیبایی و اندام زن و دختر فامیل تعریف کنی و حرف بزنی؟اونوقت یا میگه نه،مگه چه اشکالی داره،شما بگو حس خوبی بهم دست نمیده و ناراحت و عصبی میشم...

یا معذرت خواهی می‌کنه و میگه دیگه دقت میکنم نگم.

اینکه حرف نزنی راجب ناراحتیت و تو خلوت خودت خودخوری کنی، اون مرد درک نمیکنه چون علم و غیب نداره.

اگه مرد و زن راجب هر موضووووعی چه کوچیک چه بزرگ بشینن آروم و منطقی باهم حرف بزنن نصف مشکلات زناشویی حل میشد.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب کلا هیچ زنی دوست نداره بشنوه اینو  درسته ک مثلا فلانی واقعا خوشگله ولی یه مرد با سیاست ک هی ...

یه مرد ساده ممکنه از سادگی زیادش بگه 

یه مرد مکار هم از عوضی بودن زیادش 

حالا مهم اینه ک فرقشو بفهمی 

اگه شوهرت سادست پس دیگه ناراحتی نداره دلتو دریا کن 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
فکر کن شما از اندام مرد دیگه ای صحبت کنی ...شوهرت زمین و زمان رو بهم می‌دوخت...ناراحت شدنت طبیعیه ول ...

نه میدونین چیه 

میترسم بهش بگم بعد دیگه هیچیو پیشم نگه

بیشتر از این ناراحت شدم ک چقد دقت میکنه به زیبایی بقیه یا شاید با دیدن اون خانمها چقد لذت برده