2777
2789

من همسرم ادم خوبیه خیلی نمیدونم از رو چه منظوری،،ولی چندین بار شده تعریف از اشناها و اینا که میشه از زیبایی یه کسایی خیلی تعریف کرده

همین امشب بحث داماد خالش شد 

گفت خواهراش خییییلی قشنگن خیلی زیاد

گفت یکیش فلان جا شوهر کرد یکیشم فلان جا

خلاصه ناراحت شدم نمیدونم طبیعیه یا ن

چیکار باید بکنم اینجور مواقع

همسر منم میگ راستش برام مهم نیست واکنش بدی ندارم فکر بدی ام نمیکنم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تعریف میکنه.....منم گاهی مجبورم شوهر طرف رو بکنم بهترین مرد دنیا و ازش تعزیف کنم تا دهنشو ببنده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

طبیعی نیست 

یه بار به نامزدم با درخواست خودم گفتم من نقطه ضعفم چیه تو زیبایی؟ گفت قدت یکم کوتاهه یکم بلند تر بودی بهتر بود حالا من ۱۶۰ ام 

با مشت زدم تو تخ اش بهش گفتم عن آقا نه که خودت قدت بلنده کوتوله دفعه آخرت باشه اینجوری میگی آخرشم محکم زدم رو بازوش

طبیعی نیست  یه بار به نامزدم با درخواست خودم گفتم من نقطه ضعفم چیه تو زیبایی؟ گفت قدت یکم کوتا ...

خوب کردی

ولی من خیلی میترسم از لحاظ قدی مورد قبول طرفم نباشم 😑😑 قدم ۱۵۸

🩵🪸

سعی کن اینجور مواقع اصلا اعتماد به نفس خودتو کم نکنی بگی عه خوشگله به پا من نمی‌رسه هر چی اعتماد به نفس بیشتر داشته باشی زیبایی اونا تو چشمش کمتر میشه 

اصلا مهم نباشه برات ولی نه اینکه جواب ندی 

بگو ااا چه خوب مثل من خوشگله پس ولی فکر نکنم به پای من برسه کاملا با اعتماد به نفس بکوبون تو چشاش حرفاتو 

همسرشما بااین اخلاق و ادب شما حق داره ب کس دیگه ای فکرکنه....متاسفم برات موفق باشی

شما برمیگردی به اون خانم میگی اهل کجایی

منظورت این بود که عقب مونده ای 

حتما تو پست بعدیتم میخواستی بهش بگی دهاتی هستی که نمیدونی اینا چیه

و الان فهمیدم که عقده ای هم هستی که اومدی تاپیکای منو بخونی و همچین حرفی به من بزنی وقتی از اخلاق و زندگی من خبر نداری

دل و قلبت کلا سیاهه

خدانگهدار

همسرشما بااین اخلاق و ادب شما حق داره ب کس دیگه ای فکرکنه....متاسفم برات موفق باشی

منم میتونم مثل احمق ها بیام تاپیکای تورو بخونم 

ولی مثل تو نیستم که از خودم گوه زیادی بخورم در مورد چیزی که نمیدونم نظر بدم.

مگه من گفتم شوهرم به کس دیگه ای فکر میکنه زنیکه؟؟

دل و قلبتو پاک کن به خاطر خودت میگم 

انرژی منفی حرفایی که میزنی به خودت برمیگرده 

🖖