2777
2789

توی دوران پریود   کی  باید  سونو بدم ک بفهمم کیست دارم یا ن؟  چ روزی  باید رفت؟  مثلا سوم یا پنجم ؟ من نمیدونم میشه بگید بهم ک وقت بگیرم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزیم زیاد بود پشت سرهم با فاصله ۲.۳روزهمش  بد فرقی نداشت روز چندم برم پرسیدمم گف مشکلی ...

یبار خونیرزی کم بود دکترم گفت ی روز خاص بیا  برای این دقیقا یادم نیس کی بود! مثلا پنجم عادتم رفتم! الانم خیلی خیلی  کمههه خونریزیم کلا دو روز   در حد لک بینی خونریزی دارم اونم با امپول 

بایدپریودیت تموم بشه بعدبری فرقی نمیکنه پریودباشی یان ولی برلی جواب دهی مطمعن اینکه پریودیت تموم شده ...

خونریزیم خیلی خیلی کمه!  اصلا  اعصابمو خرد کرده  سر اون میخام برم ببینم نکنه    کیست دارم  چون  رونم و استخون لگنمم درد میکنه؟ هرشب  زعفرون غلیظ میخورم ولی هیچی نمیادد

یبار خونیرزی کم بود دکترم گفت ی روز خاص بیا  برای این دقیقا یادم نیس کی بود! مثلا پنجم عادتم رف ...

برو اونجام دکتر هست خود طرف دکتره سونوگرافیم که میگیره هست باز ازش بپرس! 

+خدایاشکرت🤍

برو اونجام دکتر هست خود طرف دکتره سونوگرافیم که میگیره هست باز ازش بپرس! 

دو روزه بخدا ده کیلومتر راه رفتم ک خون بیاد! هی ورزش  هی  زژیم! داعم   زعفرون و    رازیانه میخورم گذاشتم بغلم هی میخورم هیچی نمیاددد

دو روزه بخدا ده کیلومتر راه رفتم ک خون بیاد! هی ورزش  هی  زژیم! داعم   زعفرون و   ...

تنبلی تخمدان دارین؟من حالا تنبلی و کیست دارم هی قرص و دارو و کوفت زهر میخورم ک خونم بند بیاد دیگه اصن نمیتونم راه برم همش سرگیجه و بدن درد دارم فشارمم دیگ افتاد خستم..لعنت به این تنبلی تخمدانو کیست و مشکلای هورمونی

+خدایاشکرت🤍

تنبلی تخمدان دارین؟من حالا تنبلی و کیست دارم هی قرص و دارو و کوفت زهر میخورم ک خونم بند بیاد دیگه اص ...

بله من تنبلی دارم  شما فکنم فیبروم داری   چون تنیلی با خون زیاد تابحل ندیدم منج

تنبلی تخمدان دارین؟من حالا تنبلی و کیست دارم هی قرص و دارو و کوفت زهر میخورم ک خونم بند بیاد دیگه اص ...

بخدا من نزدیک نیم کیلو زعفرون خوردم! هنوز خونم زیاد نشده! شوهرم میکه اینجوری ک تو مشت مشت میخوری منم میخورم عادت میشدم چبرسه  بتو

بله من تنبلی دارم  شما فکنم فیبروم داری   چون تنیلی با خون زیاد تابحل ندیدم منج

والا چندتا دکتر رفتم هرکدوم ی ازمایش این یکی گفت سونو بده بد گفت تنبلی تخمدان قرص میدم ک کیستواینام جدی نشه برات گفت درحدی نیست ولی خب باید جلوش بگیری و اینا

+خدایاشکرت🤍

بخدا من نزدیک نیم کیلو زعفرون خوردم! هنوز خونم زیاد نشده! شوهرم میکه اینجوری ک تو مشت مشت میخوری منم ...

بگردممم سخته واقن نشدنش یجور پشت هم شدنشم یجور

ولی باز ازونجایی ک میخای بری سونو بدی ام سوال کن ببین اگ‌مشکل نداره برو سونوتو بده... من دکترم گف مشکل نداره ولی باز استرس داشتم پرسیدم گف عب نداره

+خدایاشکرت🤍