2777
2789
عنوان

رمان خونا اسم اين رمان رو ميدونيد

108 بازدید | 10 پست

خيلي سال پيش خوندم رمان از زبان آقا هست كه تو خارج از كشور عاشق يه دختر خارجي ميشه باهم ازدواج ميكنن و صاحب دختري ميشن و بعد از روابط صميمانه ي همسرش با مردي متوجه خيانت همسرش ميشه و بعد از جدايي ايران برميگرده و با دختر ديگه اي ازدواج ميكنه و متوجه ميشه كه اصلا نميتونه بچه دار شه.. اصلا از اين آبكي ها نيستا نميدونم چرا خلاصشو نوشتم آبكي به نظر اومد😐😐😐😐

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم شخصیت یا اسم نویسنده بگو  من تمام رمان ها که از زبان مرد باشه خوندم

اصلا يادم نيست.. بچشون كپ مامانه بوده برميگرده خارج از كشور به زن سابقش ميگه بچه مال كيه همون موقع زلزله مياد و نميفهمه باباي بچه كي بوده

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
تو انجمن رمانیک یا یه جا دیگه بگو جواب بدن

كجا هست😶

اسم شخصیت یا اسم نویسنده بگو  من تمام رمان ها که از زبان مرد باشه خوندم

يادت نيومد؟؟ چند ماهه فكرم درگيره😐😐😐😐