2777
2789
عنوان

پدرم در حال مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7077 بازدید | 147 پست

سلام عزیزم خداروح پدرعزیزتون وشاد کنه واقعا غم بزرگی هست.یه سوال داشتم اگه دوست داشتی اذیت نمیشی کمکم کن.پدر شما از اول علایم آلزایمرش چی بود؟چقدر طول کشید پیشرفت کرد؟؟پدر من سال ۱۴۰۱ یک تصادف کرد ظاهراً آسیب ندید اما بعدش علایم عجیبی نشون داد یه سوالی چند بار می‌پرسه..گاهی می‌پرسه فلان دایی الان خونه ش کجاست..یا پسرخاله م چند بچه داره..ما به فکر رفتیم بردیمش اسکن مغز هیچ مشکلی نداشت تست گرفت گفت لب مرزه آلزایمر هست.قرص ممانتین دادحالا خیلی نگرانشم ..نمی‌دونم دکترشو عوض کنم یا نه.چون بازم سوال می‌پرسه بی ربط گاهی..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروح پدرعزیزتون وشاد کنه واقعا غم بزرگی هست.یه سوال داشتم اگه دوست داشتی اذیت نمیشی کمک ...

ام آر آی و تست پزشک تو مطب مشخص میکنه 

ایشالا آلزایمر نیست و عوارض تصادفشونه

The trouble is you think you have timeBuddha
ام آر آی و تست پزشک تو مطب مشخص میکنه  ایشالا آلزایمر نیست و عوارض تصادفشونه

ممنونم عزیزم.هم تست نوار مغز وداد هم ام آر آی هردوش نرمال بود.اما علایمی داره مثل تکرار کردن سوال یا اینکه فراموش می‌کنه مکانش رو...البته این علایم و بعد از فشار مالی که بهش تحمیل شد شدیدترشد.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
نمیدونم عزیزم خیلی سخته پدر من هم پارکینسون داشت اما نظر من اینه حرف دکترها رو گوش بدین

مریض پارکینسونی  چقدر زنده میمونه؟ پدرم  دیگه نمیتونه راه بره و رو تخته ،پوشکش میکنیم و سوند داره   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
از من که پدرمو ۴ماهه از دست دادم بشنوراه اولو انتخاب کن توروخدا به راه دوم حتی فکرم نکن.بعدتر که دور ...

پدر من پارکینسون داره من دست تنهام خیلی خستم  همش میگم کاش بمیره هم خودش راحت بشه هم ما

مریض پارکینسونی چقدر زنده میمونه؟ پدرم دیگه نمیتونه راه بره و رو تخته ،پوشکش میکنیم و سوند داره

پدرم سه سال ایزی لایف میشدن ...

عمر دست خداست مشخص نیست 

پدر بزرگ همسرم ده سال مثل پدر شما بودن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پدرم سه سال ایزی لایف میشدن ...عمر دست خداست مشخص نیست پدر بزرگ همسرم ده سال مثل پدر شما بودن ...

من دست تنهام   خستم ،ظالم نیستم اما   گاهی ارزو میکنم  بمیره   اما سرحاله فقط فراموشی داره و نمیتونه راه بره 

نمیدونم ولی لطفا نزارید از گرسنگی بمیره😢

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه