baboone_y مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 433 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست جراح خوب واسه عمل بینی میشناسید؟؟ 1402/09/18 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 433 اره من خودم بخاطر ایشون از تهران رفتم رشت عمل کردم و رفت و امد برام سخت بود اما واقعا ارزشش ر ... عه شما پارتی داشتی؟😂
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 چه سختگیر و حساسن ولی خب اگه کارشون خوب باشه وافعا میارزه ببین کارش عالیه ولی کلا فقط طبیعی عمل میکنه و خیلیم دکتر جدی و سختگیری هست اونقدر هم بیمار داره که اصلا نه پیج اینستا داره نه تبلیغ میکنه نه چیزی اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 عه شما پارتی داشتی؟😂 من همسرم پزشکن ،زیر ۲ ماه جراحی شدم خانواده پزشکارو میذارن تو لیست اولویت بالا که کنسلی داشتن جایگزین شنبقیه یک سال تو نوبت میمونن😅😁 اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
baboone_y مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 433 ببین کارش عالیه ولی کلا فقط طبیعی عمل میکنه و خیلیم دکتر جدی و سختگیری هست اونقدر هم بیمار دا ... من پیش یه دکتر وقت گرفتم اینم خیلی عمل داشت روزانه میگفتن ۲۵ تا ۳۰ تا عمل داره ولی کارش اصلا خوب نبودشمن چنتا از اشناهام رفتن عمل کردن به نظرم اصلا خوب نشد و همینطور وقتی رفتم مطبش چن روز قبل عمل هرکی اومده بود پشیمون بودش از بس افتضاح شده بود
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 من پیش یه دکتر وقت گرفتم اینم خیلی عمل داشت روزانه میگفتن ۲۵ تا ۳۰ تا عمل داره ولی کارش اصلا خوب نبو ... اسی جان هیچ دکتری نمیتونه روزی ۳۰ تا بینی جراحی کنه پس شک نکن بیمارای بدبخت رو میندازه زیر دست دستیارها و یه مشت بی سواد که البته از نتایج هم کاملا مشخصه اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁