2777
2789

مرسی خواهرا

خداخیرتون بده

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم یه کرم صد لک میزد خیلی خوب بود برگشت هم نکرد ولی اسمشو نمیدونم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اکثر برند ها ضد لک های خوبی دارن فقط تنها نصیحتم بهت اینکه حتما حتما دورانی که ضد لک میزنی مدام ضد ...

ضدافتاب مارک خوب معرفی میکنی

واسِه کسی کِه اَزارتِفاع بِتَرسِه بالارَفتَن یِ اِشتِباهِ مَحضِه♥️🕊

منم تنم میخاره همش از دیروز دنبال ی چیزی ام بمالم ب صورتم 😐 صورتم صافه جوش و اینا نداره اصلا، فقط خواهر شوهرم میگف با صابون نشور صورتتو شوینده بگیر، موندم چکار کنم‌، همون صابون و ادامه بدم‌یا چی😝🤣

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چقد تبلیغ چرت پرت میکنی تو زیره تاپیک منم اومدی هی تبلیغ الکی .اه ول کن بابا 

من حتی اسم کرم هم نگفتم چرا حرف الکی میزنی 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم