2777
2789
عنوان

تروخدا کسی ف*ال بلده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بگم جوابشو یا درخواست میدی

من بهت درخواست دادم

لطفا قبول میکنی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
نه بگید ممنونم  انشالله هرچی از خدای میخای بهت بده

عزیزم ف…لچیزی نیست که بخای زندگیت رو بر پایه ف…ل پیش ببری من به همه کسایی که پیشم ف…ل میگیرن میگم اول از خدا بخاه ولی درکل میشه یچیزایی ازش فهمید،بابت یه مشکلی حالا یا کاری یا بدهی چیزی فکرش درگیره شاید محبتش و توجهش بهت کم شده باشه ولی خیانت نمیکنه قلبش پیش خودته خیالت راحت باشه،بیشتر باهاش حرف بزن و کمتر گیر بده بهش

عزیزم ف…لچیزی نیست که بخای زندگیت رو بر پایه ف…ل پیش ببری من به همه کسایی که پیشم ف…ل&nb ...

برا منم میگیرید؟ لطفا؟❤️

براتون حمد و آیت الکرسی میخونم

نیتم : سید علیرضا بهم برمیگرده؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
 عزیزم ف…لچیزی نیست که بخای زندگیت رو بر پایه ف…ل پیش ببری من به همه کسایی که پیشم ف…ل&nb ...

عزیزم میشه برا منم بگیریییی 

البته اگه مجانی هستا پول ندارم🧘🏽‍♀️💕