2777
2789
عنوان

معلمم جلوی همه منو تحقیر کرد

1477 بازدید | 26 پست

من امروز کلن روزم خیلی خوب شروع شد تا زنگ عربی خیلی خوشحال بودم و...... رفتم سر زنگ عربی دبیرمون گفت اموزش پرورش بخشنامه داده یه سری سوالا خارج از کتاب میاد منم پرسیدم یعنی کتاب کمک اموزشی بخریم؟ اونم گفت نه کتاب درسی و فقط بخونید بعد یکی دیگه از بچه هام گفت اخه خودتون میگید خارج از کتاب و.... منم گفتم میشه به من یه کتاب معرفی کنید من میخوام کتابم کار کنم برگشت با حالت عصبانی گفت اره برو کل کتابای بازار و بخر درضمن تو از معدود دانش اموزایی هستی که لای کتابم وا نمیکنی من مدرسه خاص میرم و امتحانای مدرسمون به شدت سخته و در حد کتاب نیست تو این مدت یه ازمون گرفتن که من 13شدم بالاترین نمرع کلاس 16بود یه بارم پرسش کلاسی داشت که کامل شدم من پارسال دبیر عربیم همین خانم بود و من پارسال به خاطر بیماریم نمیتونستم درست حسابی درس بخونم و حالم به شدت بد بود اون بر حسب پارسال داره من و قضاوت میکنه و ابروی من و جلوی همه ی همکلاسیام برد خوساتم برم باش صحبت کنم یا برم به مسئول پایمون بگم ولی نگفتم خیلی دلم شکست بعد از حرفاش کلا سرمو انداختم پایین و هیچی نگفتم اونم به درسش ادامه داد و..... به نظرتون چیکار کنم

همیشه از این دبیر بی فکرا بود و خواهد بود .. بنظرم سعی کن فقط امسال و یطوری بگذرونی..🥲

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه معلم بدجنسی!!!! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

با خودش صحبت نکن ب مامان بابات بگو برن با مدیرتون  صحبت کنه از والدین حساب میبرن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یعنی می‌خوام اینجور معلمای عقده ای ک با شوهرش بچش عروسش با خودش مشکل روانی داره خفه کنم 

خدا از تقصیراتشون نگذره 

آموزش پرورش باید اول است روان بگیره الان بگیره اکثرا زد میشن

اگر تکرار کرد ب مسئول بگو البته باهات کج نشه اذیتت کنه معلوم روان درست درمونی نداره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

متاسفانه ایران تنها کشوریه که از معلماش قبل از اینکه بیان بالا سر بچه‌های مردم تست روانشناسی نمی‌گیره ببین اصلاً اینا از لحاظ روانی آدمای نرمالی هستن یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...