2777
2789
عنوان

خونریزی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونریزی داشتم فک کردم سقط شده رفتم سونو گفت ساک و کیسه زرده هست ، به نظرم یه سونو بده اگه هماتوم ...

سونو دادم چیزی ندید ساکی نبود

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
نه مثل پریودیه سونو رفتم چیزی ندید گفت فقط ضخیم شده خیلیم فشار داد دلمو

نمیخوام ناراحتت کنم ولی احتمالا بارداری پوچ یا شیمیایی هست ،منم اینجوری شدم دیده نشد با سونو، لکه بینی شروع شد و بعد هی شدید شدو دیگه ....

دکتر برو تا دقیق بررسی بشی 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

از ضخیمی نمیدونم ،ولی فعلا اصلا کارو‌فعالیت سنگین نکن استراخت کن تا انشالله مشکلی پیش نیاد 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

تازه وغلیظ

به دکترت بگو آخه بتات خوبه برای ۴ هفته شاید شیاف بده قطع بشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخه برای سونو بازم بری زوده ساک ۶ هفته دیده میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خیره ، ایشالله بزودی مامان یه بچه ی سالم بشی ،نگران نباش و خودت رو تقویت کن . اگه میتونی تحت نظر دکتر باش هم خودت هم شوهرت. تمام ازمایشات اسپرم و انعقاد خون و  بده