2777
2789

خیلی خیلی مهمه که قبل از اقدام به بارداری درباره سندرم جنین الکی مطالعه داشته باشیم.

این سندروم خطرناک عوارض ماندگار و جبران ناپذیری رو روی سلامت جسمی و ذهنی جنین و  زندگی آینده کودک شما خواهد داشت.

از عوارض ان میتونیم به 

❗تغیر حالت لب های کودک و دیگر اعضای چهره

❗سر کوچک

❗نبودن فرورفتگی بالای لب

❗چشم های کوچک لب بالای کوچک یا دیگر ویژگی‌های غیر طبیعی در صورت

❗وزن و قد زیر میانگین

❗بیش‌ فعالی

❗کمبود تمرکزتعادل ضعیف

❗تاخیر در رشد جسمانی

❗عدم توانایی در تفکر، صحبت، حرکت و مهارت‌های اجتماعی

❗توانایی ضعیف ارزیابی

❗اختلالات یادگیری

❗معلولیت ذهنی

❗مشکلات قلبی

❗نارسایی و فعالیت غیر عادی کلیوی

❗غیر طبیعی شدن شکل پاها، دست‌ها و انگشتان

❗تغییرات خلقی و مزاجی شدید

عوارض الکل ؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنانی که در بارداری نوشیدنی الکلی میخورند بچه هاشون این جوری میشند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

علت ایجاد این سندرم اینه که بدن مادر میتونه به راحتی الکل رو درون بدنش استفاده بکنه ولی نوزاد و جنین که از طریق جفت الکل وارد بدنش میشه . مثل یک بزرگ سال توانایی این رو نداره که الکل رو از خون پاکسازی کنه. و این باعث میشه که الکل در خون جنین باقی بماند و نتایج مخرب و جبران ناپذیری داشته باشد

یعنی تو غربالگری اول و دوم مشخص نمیشه؟ دلیلش چیه؟

علت ایجاد این سندرم اینه که بدن مادر میتونه به راحتی الکل رو درون بدنش استفاده بکنه ولی نوزاد و جنین که از طریق جفت الکل وارد بدنش میشه . مثل یک بزرگ سال توانایی این رو نداره که الکل رو از خون پاکسازی کنه. و این باعث میشه که الکل در خون جنین باقی بماند و نتایج مخرب و جبران ناپذیری داشته باشد

خب علتش چیه؟الکلی بودن مادر؟

بله الکل از طریق جفت وارد خون جنین میشه. ولی جنین توانایی پاکسازی الکل از خونش رو نداره. و بسیار خطرناک هست . حتی مقدار کم اون رو هم افراد متخصص بی ضرر و ایمن نمیدونن

علت ایجاد این سندرم اینه که بدن مادر میتونه به راحتی الکل رو درون بدنش استفاده بکنه ولی نوزاد و جنین ...

خدا رو شکر الکلی نیستیم

خدایا همه مادران رو آگاهی بده و به همه جنین ها سلامتی

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش