2777
2789

سلام خانوما من طبق سونو ان تی باید ۳۹ هفته و ۲ روز باشم امروز ک سونو دادم ۳۶،۳۷ هفته زده بود برام وزنشم حدود ۲۸۰۰ بود ،سونو های قبلیم همه مطابق با سونو ان تی بوده ولی این سونو دو سه هفته اختلاف داره یکم نگرانم کرده ممکنه بخاطر وزنش کم بوده سنشم کم زده باشه ؟

اره چون وزنش کم بوده کمتر زده ولی نگران نباش سونو کمو زیاد داره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زایمان کردین ؟طبیعی بودین یا سزارین؟

اره سزارین بودم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وزنش کم باشه اشکال نداره چون طبیعیم برام سخت نباشه ولی ترسیدم مشکل دیگه ای باشه 

اتفاقا وزن بالا یه خوبی که داره اینه بچه خودش جون داره فشار میاره بیاد بیرون و اینکه بچه های الان کم پیش میاد وزنشون بالا باشه همه تو رنج دو ، سه هستن