2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه میاین

131 بازدید | 17 پست

تازه تست خون دادم مثبت شده بعد الان ببخشید یه ترشح خونی داشتم سونو دادم گفت هنوز ساک حاملگی تشکیل نشده الان ترسیدم این ترشح برا چیه

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم دیروز رفته بودم تو هفت هفته یهو افتادم به خونریزی شدید، فک کردم مثل دفعه قبل این یکیم از دستت دادم🥹رفتم سنو گرفتن گفتن حالش خوبه هماتوم داری باید استراحت کنی و شیافت بزنی

توهم برو سنو بده ببین دلیلش چیه یا لانه گزینی یا هماتوم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
سلام عزیزم منم دیروز رفته بودم تو هفت هفته یهو افتادم به خونریزی شدید، فک کردم مثل دفعه قبل این یکیم ...

اخه هنوز،یرای ایشون زوده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چند هفتته؟ سونو داخلی یا شکم؟ ترشح داری استراحت کن کلا

تازه هنوز ۴هفته ام شاید کمتر سونو شکمی بود ولی خیلی فشار داد شکممو 

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

خیلی خیلی خیلی زود رفتی عزیزم 

بتات چند بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

طبیعیه ، معمولا انقدر فشار میدن که آدم دل و رودش میاد بیرون😂 من امروز رفتم سنوگرافی گفتن دخترم خوابه و هرآی شکممو فشار داد بیدار نشد ، بهم گفت برو بستنی بخور و بیا ، وقتی خوردم بیدار شد 😆

چشم ها دریچه ی روحن!...

اخه هنوز،یرای ایشون زوده 

تجربمو بهش گفتم که نترسه و بدونه چیزی نیست

انشالا که سلامت بیاد بغلش درکش میکنم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚