2777
2789
عنوان

مشکل غذا خوردن کودک پنج ساله

142 بازدید | 11 پست

سلام مامانا، من یه پسر پنج ساله دارم، هر دفعه یه مدت شیوه آش عجیب میشه. خیلی هم کم پیش میاد زیاد غذا بخوره، الان یه مدته نهار که میپزم میگه کره عسل یا مثلاً مربا میخوام. شوهرم که نیست خودمم زیاد اهل غذای آنچنانی نیستم فقط بخاطر پسرم درست میکنم. بعد که نمیخوره خیلی حرصم میگیره غصه میخورم.

حالا بنظر شما وقتی میگه نهار رو نمی‌خوام فلان چی رو میخوام بهش بدم؟ 

یعنی اگر چیزی نگم فقط کره عسل و مربا و ارده شیره میخوره، حله حولش هم بستنی و ژله و خرما و کلوچست. 

نگرانم که همش شیرینیجات میخوره بعدا مستعد دیابت نشه. 

دیگه ناچارا بهش ویتامین هم میدم چون همه چی نمیخوره.

ممنون میشم تجربه ای دارید راهنمایی کنید

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی غذای برنجی دوست نداره؟

والا مودی هست، معمولا عاشق گوشت و‌برنجه ولی الان یک‌ماهه زیاد علاقه ای ندارم. بخوره هم دو لقمه. مثلاً میخوام بپزم خودش میگه چی بپز. بوی پختنش میاد به به و چه چه. مثل همیشه هم درست میکنم ولی نمی‌دونم لجباز شده چی شده.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

والا مودی هست، معمولا عاشق گوشت و‌برنجه ولی الان یک‌ماهه زیاد علاقه ای ندارم. بخوره هم دو لقمه. مثلا ...

صبح ساعت چندبیدارمیشه صبحونه میخوره؟سعی بی صبحونه تاناهارچیزی بهش ندی نهایت یه میوه بده تاگشنش بشه ناهارجزغذای اصلیه بدنش احتیاج داره 

الان فصل بستنی نیست. حتی ژله.

کلوچه ها هم مخصوصا اونا که توش کا کا یو هست .سمه.

یک مراجع داشتم کلوچه دست بچش بود افتاد کف اتاق زیر پاش دو هفته، نه با تی نه با دستمال پاک نمیشه آنقدر سمه.

بچه ها رو خودتون عادت میدید به تنقلات بی ارزش.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.