2777
2789
عنوان

چکار کنم مادرشوهرم بررره از خونه م

271 بازدید | 12 پست

۱۱ روزه زایمان کردم ، هنوزم اینحاس ... همه کارامو می‌کنه ، بچه رو نگه میداره. .. ولی دیگه خسته شدم ، دلم خلوت میخواد . هر چی گفتم برید دیگه خودم بلند میشم ،، میگه من خونه مون بیکارم ، همینجا میمونم   دوست دارم تنها باشم ولی نمیره این  با شوهرم قهرم ، از دست این نمیتونم ی دعوای اساسی راه بندازم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر استراحت کن عجله نکن دلت برای همین کمک ها تنگ میشه 

فکر کنم افسردگی گرفتم . ... آخه اینم با همه چی کار داره ، اینجوری بشین ، اونجوری شیر بده ، ..... کلا سیم هام قاطی کرده . یک ساعت هم تنها نشدم مغزم هوا بخوره

تغییرات هورمونی بعد زایمانه..دلت دعوا میخواد

اگر کمک میکنه ناراحتی نداره که.. باید قدر دان هم باشی..

روزایی میاد که بی خوابی بچه و کار خونه و حال خسته و بد خودت باعث میشه از بقیه کمک بخوای.. فعلا که خودجوش داره کمک میکنه برای خالی کردن خشمت فراریش نده.. یه دمنوش گل گاو زبون بخور اروم شی..

یه کم موزیک ارامبخش گوش بده..

اگر شیرخودتو میدی این حجم از انرژی منفی باعث میشه شیرت مثل سم بشه برای اون طفل معصوم..نکن با خودت این کارو

فکر کنم افسردگی گرفتم . ... آخه اینم با همه چی کار داره ، اینجوری بشین ، اونجوری شیر بده ، ..... کلا ...

اگر توانایی راه رفتن داری بچه رو شیر بده ،بخوابون،برو بیرون هوا بخوره به سرت و کمی پیاده روی کن‌..برای بعد زایمانت هم خوبه

توقع دارم شوهر نادانم ، یک ساعت بشینه خونه کنارم .... همش در می‌ره اینور و اونور  

انقدر که تو بداخلاق شدی حق داره فرار کنه.. گریه بچه یه طرف بداخلاقی توام یه طرف..از طرفی کاری هم نمیتونه بکنه و شاید اگر بیاد تو بغلت از ش..درد اذیت میشه تو بیرون نمیتونه با این حجم از حوری و پری تو خیابون ریلکس باشه و اذیت نشه

یه کم صلوات تو دلت بفرست و شیطون رو لعنت کن