2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه بلد نباشی سرت کلاه رفته منم از بعد عید میخوام ماهی یک گرم پس انداز کنم لایکم کن ک استفاده کن ...

همین دیگه‌ میگن ی گرم ارزش خرید نداره و سود نداره  میترسم سرم کلاه بره

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
فکر کنم طلا آب شده بهتر باشه البته برا طلا آب شده باید ۳۰ تومن داشته باشی ولی با مبلغ کمتر میتونی ...

تصمیم دارم نیم بخرم ولی میگن غیربانکی‌بخر‌میگن بانکی حباب داره

همین دیگه‌ میگن ی گرم ارزش خرید نداره و سود نداره  میترسم سرم کلاه بره

چرا ارزش خرید نداره؟!از هیچی ک بهتره

قرار نیست ک بفروشی هر ماه بخری طی چند سال سود خوبی داره بنظرم با تورم میره بالا طلا از پوچ کردن پول ک بهتره

چرا ارزش خرید نداره؟!از هیچی ک بهتره قرار نیست ک بفروشی هر ماه بخری طی چند سال سود خوبی داره بنظرم ...

سود  ک داره ولی کم 

تمام یا نیم سودش بیشتر‌ 

ولی‌خب‌درکل‌از هیچی بهتره

من میخوام برا اینده هام بزام کنار تا ۲۰سال دیگه بنظرم خوب باشه

منم یه مقدار‌داشتم‌ ی تک‌پوش برا دخترم‌خریدم بقیش هم میخوام ی نیم سکه‌احتمالا بخرم  

من برا خودم یخورده طلا دارم  برا دخترم میخوام بخرم شوهرم میگه برا بچه خطرناکه

بخر‌ ولی دستش نکن بعنوان پس انداز براش میمونه 

من تو‌ خونه میپوشه بیرون ببرم درش میارم‌چون خطرناکه واقعااا 

ولی بعنوان سرمایه خوبه. براش هرسال یه تیکه طلا میخرم  خودم پولم‌جمع‌میکنم میخرم

بخر‌ ولی دستش نکن بعنوان پس انداز براش میمونه  من تو‌ خونه میپوشه بیرون ببرم درش میارم‌چون خطر ...

من برا مصرفی خودم طلا دارم

الان میخوام پس اندازی بگیرم کارکرد

برای دخترم حقیقتش الان خودمم یخورده مردد شدم اگرم بگیرم سایز بزرگتر براش بگیرم چون بخوام عوضش کنم هی ضرر میشه چون دخترم سه ماهشه رشد میکنه

من برا مصرفی خودم طلا دارم الان میخوام پس اندازی بگیرم کارکرد برای دخترم حقیقتش الان خودمم ی ...

سایز بزرگ بگیر بهتره بعنوان سرمایه براش نگه دار  من هر سال هرجور‌ک‌بشع یه تیکه رو‌میگیرم براش الان دوسالشه تقریبا همه‌رو‌ براش گرفتم