2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو پزشکی میاد نی نی سایت واقعا؟ دوس دارن بدونم

اره من خیلی دیدم که هستن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من از تابستون یازدهم میخوندم ولی خیلی نوسانی.نه سال اول قبول نشدم ی سال پشت موندم شروع جدیمم از شهری ...

من بخاطر جابجایی خونمون امسال واقعا خوب نخوندم

ولی پایم خوبه به نظرتون تا اردیبهشت یا تیر میرسم تموم کنم درسارو

شما مشاور داشتین؟؟

من بخاطر جابجایی خونمون امسال واقعا خوب نخوندم ولی پایم خوبه به نظرتون تا اردیبهشت یا تیر میرسم تمو ...

اره میتونی منتها ساعت مطالعتو باید ببری بالا.اولم سعی کن درسای پرتکرار و اسونتری ک پایه ی درسای دیگنو بخونی و درگیر کمالگرایی نشی.سال پشت کنکورم نه

[QUOTE=320259487]اره میتونی منتها ساعت مطالعتو باید ببری بالا.اولم سعی کن درسای پرتکرار و اسونتری ک پایه ی درسای دیگن شما سال کنکور گوشی داشتین؟

مدرستون عادی بود یا سمپادی بودین؟

[QUOTE=320259487]اره میتونی منتها ساعت مطالعتو باید ببری بالا.اولم سعی کن درسای پرتکرار و اسونتری ک ...

اره داشتم ولی با برنامه هایی ک گوشیو چند ساعت قفل میکردن کنترل میکردم.اینستا نداشتم و با دوستام قطع رابطه بودم.سمپاد ولی خب سه سال اخرو مجازی بودیم بخاطر کرونا

اره داشتم ولی با برنامه هایی ک گوشیو چند ساعت قفل میکردن کنترل میکردم.اینستا نداشتم و با دوستام قطع ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم

شما جدی سال پشت کنکور شروع کردین یا قبلشم جدی بود 

به نظرتون از مشاوران سیب ترش بگیرم؟؟