2777
2789

کلاس اول و دوم یا کلا ابتدایی که هنوز اولِ راهه مثلا چه چیزی داره که بابتش ۵۰ ملیون میگیرن؟تازه نه آینده ای تضمینِ نه میدونی بچت قراره چی ازش دربیاد یا درس خون بار میاد یا نه.

همین ۵۰ ملیونو براشون سرمایه گزاری کنین و بفرستینشون مدرسه دولتی هم سواد دارن‌هم پول.همین پول اگر طلا بخری باهاش بعدا میزننش به کارشون بیشتر خوشحال میشن.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خداروشکر وضعمون بد نیست میتونم هزینه کنم،ولی واقعا زور داره بخای ۵۰ ملیو هزینه بدی بابتِ چیزی که میتونی رایگان یا هزینه کمتر باشه.بچتونو بفرستین کلاس زبان از صدتا مدرسه غیرانتفاعی بیشتر به دردشون‌میخوره

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

مطمئنی ۵۰ میلیونه؟

مدرسه کجا اسمش،چی بود؟

از خانمای نی نی سایت پرسیدم ارزون تر بود. شاید اون کیف در مدرسه است

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

کاملا موافقم 

خصوصی و دولتی هیچ فرقی نداره 

درس خوندن بچه بستگی به خودش و فضای که براش فراهم میکنید و تشویق شما و تلاش خودش داره 

و ادب بچه هم بستگی به نوع تربیت خانواده داره 

البته تحقیق کنید مدارس دولتی خوب زیاد هستن 

واقعا هیچی نداره ،من زمانی که فرستادم قیمتها قابل قبول بود البته دخترم دیگه یازدهمه و تا ششم غیر دولتی خوند که سرجمع شاید ده میلیون هم نشد

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
چه خبره😶😶

تاپیک پر بازدیدو بخون من سرم سوت کشید😕

من اصلا حاضر نیستم بچه ام مدرسه دولتی بره خودم ۳۸ ساله هستم کل مدارس رو خاص رفتم و آزمون دار میخوام درست درس بخونه از ششم بره تیزهوشان 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یک نفر میگفت داداشم را اگه معلمی خوب نباشه عوضش میکنند

تازه کمتر هم هستند بهتره

امکاناتش هم بیشتر 

و همه قشری هم نیست فقط سطح بالا 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
مطمئنی ۵۰ میلیونه؟ مدرسه کجا اسمش،چی بود؟ از خانمای نی نی سایت پرسیدم ارزون تر بود. شاید اون کیف د ...

تاپیک پربازدیدو بخون

همه ۵۰تومن ۴۰ تومن ۲۲ تومن برای مقطع ابتدایی اونم

یک نفر میگفت داداشم را اگه معلمی خوب نباشه عوضش میکنند تازه کمتر هم هستند بهتره امکاناتش هم بیشتر& ...

نه اینطوریم نیس 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂