2777
2789

شوهرم سابقه خیانت داره حتی میدونم الان گوشی مخفی داره چن بار لو رفته ومنم رفتم جدابشم ولی نمیدونم چرا برگشتم از ی طرف اونطور ک باید خونواده ام حمایت نکردن مخصوصا بابام ک مخالف جدایی هس و گف جداشدی دخترتو بده بهش دخترم اونجا راحت نبود 😔۸ سالشه از ی طرف اصرار دخترم برا بودن ما کنار هم واز ی طرف اصرار و غلط کردن گعتنای شوهرم باعث شد ک برگشتم تو خونش ولی اون درست نشد منم ک دیدم ن کسی حمایتم میکنه ن پولی دارم ن شغلی دیگه هم نزدم میدونم گوشی وسیم کارت مخفی داره ولی نمیتونم همش بزنم 😪چون راهی ندارم  خرجی منو دخترمو میده هرچی دربیاره خرج ما میکنه درسته پولدار نیس ولی خب در حد توانش جلو خانواده اش حمایتم میکنه مئذاره درس بخونتم میبرتم دانشگاه ی شهر ک چن ساعت فاصله داره ومیارتم درحالت کلی بقیه اخلاقاش خوبه بجز خیانتش 😔ک خمین اعصاب وروانمو داغون کرده دارم ارشد میخونم و میخام ازمون وکالت بدم اگر بعد شاغل شدنم درست نشد شاید جداشدم اونموقع بچمم بزرگ میشع وازطرفی پول دارم و میتونم با خودم نگهش دارم نمیددنم شایدم نتونستم اخه دارم اینجا میگم من ادم طلاق نیستم من احمق میدونم الان فحشم میدین من هنوزم شوهرمو دوس دارمخلاصه بگم ک شوهرم شیفتی میره سرکار هفته ای سه روز بقیه روزا بیکاره و اینکه ی باغ داریم بهاروتابستون وپاییز رو میره اونجا کار میکنه هیچ جا نمیره من میدونم ک گوشی مخقی داره ولی وقت نداره بره بیرون یا بازار یا کسی رو ببینه ولی نگرانیم از اینه ک زمستون ک بیاد دیگه باغ نمیره و میره بازار و اینور اونور بچه ها من مطمئنم این بازار رفتنی دوست پیدا میکنه چون همون چن نفرس ک باهاشون دوست شده بود میگف زمستون و توبازار بما شماره داده درکل این بقیه ایام سال وقت سر خاروندن نداره فقط زمستون ها ک برف میاد وبیکار میشه اینطوری میکنه بچه هت من دارم درس میخونم براازمون وکالت اونقد تو فکر اینم ک خدایا برف نیاد امسال این بره باغ کار کنه چون وقتی بره بازار من فکرم مدام پیش اینه همش زنگ میزنم ببینم کجاس با کیه اونم عصبانی میشه و دعوا درست میشه من میدونم کل زمستونمون بادعوا وشک سپری میشه نمیتونم ب کسی بگم ب خودشم بگم اصلا گردن نمیگیره ک بخاد ارومم کنه  شما بگین من چیکار کنم اهان اینم بگم چن بار رف دنیال کار ولی تو شهر کوچیکمون کارمناسب پیدا نکرد اونروزم میگف شاید زمستون مسافر کشی کردم ک این خیلی بدتره خیلییی اینجوریم ممکنه زنها رو سوار کنه وباهاشون دوست بشه بخدا تو استرسم فقط 😔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا وکالت اوضاعش خیلی داغونه  دیگه مثل قبلا نیست  بری ارایشگر شی بیشتر به نفعته

خداروزی رسونه من خیلی درسخوندم حقم نیس الان ول کنم برم پی ارایشگری

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

اگه خرجتا میده و از همه لحاطا خوبه بیخیال خیانتاش شو تو که میبینی حامی نداری انتطار نداشته باش همش با تو باشه بزار هر کار میخاد بکنه تو این وضع ب این بدی کجا بری با ی دختر اینجا پراز زنهایی هست که دارن با هوو زندگی میکنن 

فقط نزار خیانتاش علنی بشه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بنظرم تو بیشتر شکاکی

همش در حال ساخت سناریو هستی

ادمی ک عوضی باشه زمستون و بهار براش فرقی نداره. اون کارا ی جور اعتیاد میشه براش

بچسب ب زندگی ات..

فکر کردی طلاق بگیری خبریه؟ الان ی درد داری بعدش هزاران درد

اگه خرجتا میده و از همه لحاطا خوبه بیخیال خیانتاش شو تو که میبینی حامی نداری انتطار نداشته باش همش ب ...

فقط موندم چجوری خودمو بزنم ب بی خیالی میترسم زیادی بیخیال بشم علنی کنع

خداروزی رسونه من خیلی درسخوندم حقم نیس الان ول کنم برم پی ارایشگری

اگه بری قطعا ی زندگی تنهایی و سختی داری اینجوری حداقل مردی را داری که دوسش داری 

فک میکنی بعدش آرامش داری بخاطر دخترت بمون و زندگی کن هوا برت نداره که بری همه چی حل میشه باهاشم حرف بزن بگو من دوست ندارم تو به من خیانت کنی حال روحیم خراب میشه دوستت دارم و روت حساسم

عزیزم من به عنوان زنی که هب شک کردوهی هم زد واخرش باچشاش خیانت ودید دارم بهت میگم اینقدر پی گیر نباشید رهاکنید هرچقدربیشترروش تمرکزکنی بیشتر جذبش میکنی مردهاهمینن ازاین طلاق بگیری بعدی هم همینه حرف متوگوش بده یه مدت رهاکن وشاد زندگیتوبکن اصلا به این چیزا فکرنکن خودبه خودزندگیت درست مبشه ولی بخوای هی شک کنی روح وروانت داغون میشه زندگیتم همش میدون دعواست مردت کاره اب هم نباشه خودبه خود ازخونوادش دورمیشه ومیره سمت یه زن دیگه

اینجا ی خانمی بهم گفت ب دوست بگو قرصی بخوره که اسم اون قرص بیخیالی نشون دکتر بده و بخور تا اعصابت راحت شه

شما که همه چیزو می‌دونی دیگه برا چی استرس داری 

می‌دونی که شوهرت خیانت کرده دیگه چرا استرس داری که یه وقت نره خیابون ،مگه شما با استرس خودتو نابود کنی اون درست میشه یا رهاش کن یا باهاش کنار بیا بزار هر کاری میخواد بکنه

منابعت چیه؟خوب میخونی؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️