2777
2789
عنوان

سفره های شب یلدای سال‌های قبل

300 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

بیاین عکس سفره های شب یلدای سال‌های قبل رو بذارین ایده بگیریم .من خودم همیشه یا خونه مادر شوهرم یا خونه مامان خودم با دو تا بچه  و شاغل بودن وقت ندارم امسال شاید بندازم .ممنون از همگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ادم احساسی هستم خیلی مناسبتا رو دوس دارم با کمترین چیزا خوشم .اما مامانم پارسال جوری دلمو شکست ک شد شب اشک واسم.میدونم به سفره شب یلدا فرقی ندار اما هر مادری اینو دید.شما رو بخدا برا بچه هاتون بد نباشید مادر بودن فقط بچه اوردن نیست .دل بچه هاتون نشکنید اونا گناه دارن .قبل از بچه اوردن تکلیف خودتون بدونید .دل نشکنید

چرا عزیزم؟؟ مگه چی شده بود؟؟

از صبش داشتم تدارک یلدا میدیدم دقیقا شبش بلایی سرم اورد لال صدم بدون ی کلمهه حرف فقط گزیه میکردم اما مجبور به سکوت بودم .سر ی چیز الکی کلا عادش تا میبین خوشحالم انگار خدا بهش دستور داده وحی منزل کرده تا نندازدم گریه ول کنم نیست

از صبش داشتم تدارک یلدا میدیدم دقیقا شبش بلایی سرم اورد لال صدم بدون ی کلمهه حرف فقط گزیه میکردم اما ...

خدا خودش واست بهترینها رو رقم بزنه و به شما مادر و دختر آرامش بده