2777
2789
عنوان

میخام بچمو بدم باباش

1118 بازدید | 23 پست

دیگه خسته شدم نه نفقه ای نه مهریه هیچی به ما نمیده  ریزو درشت خرج بچه با منه  از صبح تا شب بکوب سرکارو دانشگاهم دیگه سرکارم نمیرم دانشگاهمم کمترین واحدو میگیرم . بچم کوچیکه پنج ماهشه فقط مادر میخواد  ولی اونا خون منو تو شیشه کردن اینقد اذیتم میکنن  . فقط بگید کسی بوده بچشو بده ب پدر ؟؟ سرنوشت مادرچیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن عموم وقتی طلاق گرف پسرعمومو سپرد ب عموم 

الان ۲۷ سالشه خیلی ساله معتاده و زن باباش خونشو کرده تو شیشه .. زن عموم‌ک طلاق گرف سه بار بعدش ازدواج کرد شوهرش یا مرد یا خلافکار بود یا تزریقی الانم تازه ازدواج کرده . 

امیدوارم زندگی برات قشنگ رقم بخوره

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

خب چرا واسه نفقه نمیری دادگاه؟

الان بابای ما ۱۵۰۰ میده بهمون به عنوان نفقه با اینکه خیلی زورش میاد ولی دادگاه مجبورش کرده بده

من حقیقتش اطرافیانم که پیش باباشون بودن زندگی خوبی نداشتن

ولی ما خودمون که پیش مامانمونم سر و سامون گرفتیم

واقعا اگه مامانمون و پدرخوندمون نبود و پیش زن بابامون بودیم نابود میشدیم

داداشم الان خداروشکر مهندسه و داره ازدواج میکنه

داداش کوچیکم تیزهوشانه

منم دارم از ایران میرم

خب چرا واسه نفقه نمیری دادگاه؟ الان بابای ما ۱۵۰۰ میده بهمون به عنوان نفقه با اینکه خیلی زورش میاد ...

خب نمیده کو ؟؟؟ کدوم دادگاه تعیین شده ماهی سه تومن نفقه و سه تومن مهریه کوو ؟؟ 

تو رو خدا فقط دلت برا بچت بسوزه،نذارش پیش باباش،همچین بابایی مطمین باش هیچ آینده ای برا بچت نداره،نذار بدبخت بشه بچت،زیر دست نامادری بیوفته، و...فقط براش مادری کن،درسته سخته،ولی بخدا که پیش خدا جایی نمیره،برات جبران میکنه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

من نه پرونده ی شمارو میدونم نه وکیلم دوست عزیز😐 با یه وکیل صحبت کن خب

وکیل مامان من یه کاری کرده که اگه بابام سکه هم نده دادگاه خودکار ماه به ماه از حسابش کم میکنه

مگه میشه برای شما کاری نکنن؟ 

عزیزم ببخشید اما اگر زندگیتون خوب نبود حق نداشتید بچه به دنیا بیارید اونم رهاش کنید. چرا بچه دار شدید؟

من دیدم خانومی که بچه شو ول کرد رفت ازدواج مجدد بچه از نظر روحی داغون شده تازه سنی نداشت نمیفهمید زن باباشم بد نیست اما روح بچه مریضه

دنبال ساختن زندگی دوباره باشید مطمئنید راهی برای ادامه ندارید؟ نفقه و مهریه چرا نمیگیری؟برو دادگاه خب شکایت کن 

من ندیدم مادری بره ازدواج خوب داشته باشه زندگیش خوب پیش بره 

خدا نشناسا بچه رو نمیدن مادر  اگرم میدن ی هزاری بهش نمیدن

عزیزم از لحاظ قانوونی حضانت بچه باشما میوفته برو و مهریت رو اجرا بذار ولی بچتووو ول نکن اون دختر بزرگ میشه و شک نکن یک روز ارزوی دیدنش رو داری ولی هر بار تو رو پس میزنه و این از مرگ بدتره