2777
2789
عنوان

میخام بچمو بدم باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 23 پست
عزیزم ببخشید اما اگر زندگیتون خوب نبود حق نداشتید بچه به دنیا بیارید اونم رهاش کنید. چرا بچه دار شدی ...

کی میخاد ازدواج کنه ؟؟ من از خدامه بچم پیشم بمونه  ولی نمیزارن تهدیدم میکنن اذیتم میکنن بچه خودمو با ترس بغل میکنم بخدا ی تارمو ازش کم شه پوستمو میکنن حضانتشم بهم نمیدن  . نفقه و مهریه هم    من قصد ازدواج ندارم همش ۱۹سالمه کمرم خم شده زیر بار اینهمه مسئولیت  و مرد بودن و زن بودن   . اونا عین خیالشون نیست  . میگم حضانتشو بهم بدین نمیدن .

خب نمیده کو ؟؟؟ کدوم دادگاه تعیین شده ماهی سه تومن نفقه و سه تومن مهریه کوو ؟؟ 

احساس میکنم عذاب وجدان داری میخوای اینجا حق بگیری بری سراغ زندگیت. اگر مادری بخواد مطمئنن پیگیری میکنه.

با وکیل صحبت کردی؟دادگاه رفتی؟اصلا طلاق گرفتی؟مهریه چی کار کردی؟اصلا مشکلت با همسرت چیه؟

برو سرکار بچه تم بسپر به اشنایی مدت سرکارت یا بزار مهد هزارتا راه هست اصلا کار تو خونه بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم عذاب وجدان داری میخوای اینجا حق بگیری بری سراغ زندگیت. اگر مادری بخواد مطمئنن پیگیری میک ...

من بچه بدون حضانت نمیخام  بچه خودم و با ترسو لرز بغل میکنم  صدجور تهدیدم میگنن 

کی نمیده؟حضانت بچه تا 7 سال تا جایی که میدونم با مادرشه 

نه نیست  اینا کشکه روند دادگاهو بدونی در کل مادر هیچ حقی نداره   وقتی باباش با تفنگ میاد بالا سرت و شیشه هاتو خورد میکنه بچمو بده  چیزیش بشه فلان فلانت میکنم  خبر نداری  .  من میترسم بچمو بغل کنم بخدا قسم میگم مبادا بد بیگریمش چیزیش بشه

[QUOTE=320252693]من بچه بدون حضانت نمیخام  بچه خودم و با ترسو لرز بغل میکنم  صدجور تهدیدم میگنن [/QU

خیلی وقته قانون حضانت بچه رو تا پایان 6سالگی به مادر داده

و توی این مدت اگر بتونی مدرکی به قانون بدی که اون ادم بد اخلاقه و شرایط روحی بچه لطمه وارد میکنه و مثلا دست بزن داره یا..... کامل حضانت رو به شما میدن و همین هم در مورد خودتون صدق میکنه اگر مرد علیه شما مدرک جمع کنه حضانت رو از شما میگیرن

یا مهریت رو ببخشی حضانت کامل رو بگیری که این راه درستی نیست

کی میخاد ازدواج کنه ؟؟ من از خدامه بچم پیشم بمونه  ولی نمیزارن تهدیدم میکنن اذیتم میکنن بچه خود ...

تاپیک های قبلت گفتی با کسی اشنا شدی کمکت میکنه دنبال این بودی حسشو بدونی و میخواست باهات اشنا شه و ...

تاپیک های قبلت گفتی با کسی اشنا شدی کمکت میکنه دنبال این بودی حسشو بدونی و میخواست باهات اشنا شه و . ...

نه بابا  اونو دیگ هی ندیدم گفتم ردش کردم خو  . چه ازدواجی خواستگار دارم ولی توبه کردم تموم شد