2777
2789
عنوان

کنکوریا تجربی

144 بازدید | 13 پست

چطور میشه ک یه نفر زیست رو تا کنکور ۷۰_۸۰ بار مرور میکنه؟میشه اصن؟نهایت ۱۰ دور بیشتر نمیشه😐(از خیلی از رتبه برترا پرسیدم و همشون تقریبا گفتن ۶۰_۷۰ بار مرور کردن کتاب زیستو و ۶_۷ جلد کتاب تست واسع زیست کار کردن و تازه رسیدن به درصد ۶۰ کنکور😐)

کاربری دست دو نفره

می‌دونی چیه اونا از دهم شروع کردن تو فرض کن سه سال فرصت داری خوب مشخصه میتونی این همه مرور داشته باشی و این همه هم کتاب بخونی کسی ک سال آخر میخونه نهایتن به زور دو تا منبع کار کنه و همون ده یازده دور مرور کنه 

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی چیه اونا از دهم شروع کردن تو فرض کن سه سال فرصت داری خوب مشخصه میتونی این همه مرور داشته باش ...

اره ولی به نظر من کسی که پایه اش صفر باشه،اگه واسه کنکور ۱۴۰۴ هدف گذاری کنه و ساعت مطالعش هم بالا باشه،میتونه کلی مرور کنه و منبع بزنه و دقیقا مثه کسی میمونه ک از دهم داره درس میخونه

کاربری دست دو نفره
اره ولی به نظر من کسی که پایه اش صفر باشه،اگه واسه کنکور ۱۴۰۴ هدف گذاری کنه و ساعت مطالعش هم بالا با ...

الان تو پشت کنکوری هستی؟؟؟ وای من پشت کنکورم امسال فارغ التحصیل شدم پایم هم دقیقا صفره هیچیم تا الان نخوندم و تازه می‌خوام شروع کنم ولی خوب خونوادم فکر میکنن خوندن برای همین کنکور ۱۴۰۳ رو شرکت کردم ولی خوب نمدونم واسه ۱۴۰۳ هدف گزاری کنم یا ۱۴۰۴ تازه هر چهار درسم می‌خوام ویدیو موسسات تاملند و ...رو ببینم از طرفیم یه بار فرصت ترمیم دارم دگ یا ۴۰۳ باید استفاده کنم یا ۴۰۴ به نظرت چیکار کنم؟ 

🤍

الان تو پشت کنکوری هستی؟؟؟ وای من پشت کنکورم امسال فارغ التحصیل شدم پایم هم دقیقا صفره هیچیم تا الان ...

پایت صفره دیگه؟از الان تا کنکور ۱۴۰۳ اگه در حد خودکشی بخونی و البته با کیفیت و اصولی،میتونی به رتبه ۵۰۰۰_۶۰۰۰ برسی که فقط واسه پیرا خوبه؛به نظر من هدف گذاریت ۱۴۰۴ باشه ولی از الان یا نهایت یه ماه دیگه شروع کن بخون عوضش میتونی هر رشته ای خاسی بری؛خودمم میخام واسه ۱۴۰۴ بخونم،البته از الان میخام شروع کنم ولی ترمیمو میذارم واسه سال بعد

کاربری دست دو نفره
پایت صفره دیگه؟از الان تا کنکور ۱۴۰۳ اگه در حد خودکشی بخونی و البته با کیفیت و اصولی،میتونی به رتبه ...

اها یعنی پس تو هم پشت کنکوری 

گفتم ک چهار تا ویدیو می‌خوام ببینم حالا خونوادم به پیرا راضین اگه واقعا بیارم ک میخونم همون واسه ۴۰۳ ولی خب به خدا میترسم اگه یهو پیرا رم اونوقت فرصت ترمیم هم استفاده کردم و بدبخت میشم 

آره صفرم کلا تا حالا کنکوری نخوندم دهم یازدهم هم در حد مدرسه هم حتی بلدش نیسم 

🤍

اها یعنی پس تو هم پشت کنکوری  گفتم ک چهار تا ویدیو می‌خوام ببینم حالا خونوادم به پیرا راضین اگ ...

به همون اندازه ای ک میخای بزاری سال بعد به هوای اینکه فرصت بیشتری داری برا درس خوندن

همون اندازه هم شرایط سخت تر میشه وسال دیگه یازدهم روهم باید ترمیم بزنی 

به همون اندازه ای ک میخای بزاری سال بعد به هوای اینکه فرصت بیشتری داری برا درس خوندن همون اندازه هم ...

خوب پس آخه چیکار کنم اینهمه ویدیو عقب افتاده دارم دارم روانی میشم هیچ کدوم و هر جور حساب میکنم نمیرسم کلی باید تست بزنم تازه نهایی ها رم باید بخونم همه درسا رو حتی عمومی ها رم ویدیو میبینم چون به خاطر پایم هیچ جوره درسنامه نمی‌فهمم واقعا دیگه دارم دیوونه میشم 

🤍

اها یعنی پس تو هم پشت کنکوری  گفتم ک چهار تا ویدیو می‌خوام ببینم حالا خونوادم به پیرا راضین اگ ...

ببین از الان تا ۱۴۰۳ قطعا میشه پیرا اورد؛ولی به نظر من ویدئو نبین،فقط جاهایی که مشکل داری با ویدئو پیش برو؛والا درسنامه های کتاب تست ها خیلی بهتر از جزوه دبیرا و تدریسشون هستن

کاربری دست دو نفره
خوب پس آخه چیکار کنم اینهمه ویدیو عقب افتاده دارم دارم روانی میشم هیچ کدوم و هر جور حساب میکنم نمیرس ...

نمیخاد برا همه درسا درسنامه بخونی

و ویدیو هم اونجایی که فقط مشکل داری نگا کن

برنامه ریزی کن صب زود بلند شو وباانگیزه بخون ساعت مطالعتم زیر ده ساعت نباشه

نمیخاد برا همه درسا درسنامه بخونی و ویدیو هم اونجایی که فقط مشکل داری نگا کن برنامه ریزی کن صب زود ...

هیچ کدوم از درسا رو نمی‌فهمم من به کرونا خورده بودم آموزش ندارم پیش زمینه ندارم درسنامه بیشتر ازم وقت میگیره چون خیلی گیر میکنم روش

🤍

ببین از الان تا ۱۴۰۳ قطعا میشه پیرا اورد؛ولی به نظر من ویدئو نبین،فقط جاهایی که مشکل داری با ویدئو پ ...

درسنامه بیشتر ازم وقت میگیره چون همش گیر میکنم امتحان کردم گیر های پایه ایم زیاده 

🤍

درسنامه بیشتر ازم وقت میگیره چون همش گیر میکنم امتحان کردم گیر های پایه ایم زیاده 

از درسنامه چه کتاب تست هایی استفاده میکنی؟من با اینا پیش میرم و عالین:شیمی مبتکران/زیست خیلی سبز تک پایه/فیزیک آموزش شگفت انگیز/ریاضی مهروماه(البته واسه ریاضی هم میشع از آموزش شگفت انگیز استفاده کرد ولی وقت گیره و تعداد صفحاتش زیاد هستن)

کاربری دست دو نفره