sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 عنوان تولد پسرم 145 بازدید | 27 پست بچه ها من دو تا داداش دارم پدر و مادرمون فوت کردن هفته آینده تولد پسرممیخوام واسش تولد بگیرم ولی زن داداشم از الان داره میگه دخترم امتحان داره به نظرتون حق دارم ناراحت بشم جمعه شب هفته آینده میخواستم تولد بگیرمجز اینا کسی ندارم کلا سالی دو س بار بیان خونموندلم گرفته دیگه 1402/09/18 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاتریک_کیوت عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1673 به داداشت بگو چیکار ب زنش داری هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 به داداشت بگو چیکار ب زنش داری والا اصل کار اونا هستن هرساله همین فیلم رو دارم دلم دیگه داره میترکه همون کادویی هم که بخوان بدن پس میدم واسه تولد بچشون پسرم همش منتظر دایی هاش
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32266 خودت خانواده داریتولد خانوادگی بگیر مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
بانوی_امیدم۸۲ عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3986 چهارسالش اگه مهد میرفت خوب بود تو مهد کنار دوستاش براش تولد میگرفتی...اما تولدش رو میتونی خودت و شوهرت و پسرت کیک و بادکنک بگیرید برید یه رستوران😀😀
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 خودت خانواده داری تولد خانوادگی بگیر خب ما همیشه تنهاییم هر جمعه هر یلدا هر سیزده بدر هر عید هیچ وقت نمیتونن کنار ما باشن خدایی این کار درسته ؟!
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 اگه مهد میرفت خوب بود تو مهد کنار دوستاش براش تولد میگرفتی... اما تولدش رو میتونی خودت و شوهرت و پس ... والا چی بگم عزیزم مهد هم میره اما خودش همش چشم انتظار دیدن دایی هاش هست ...
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32266 خب ما همیشه تنهاییم هر جمعه هر یلدا هر سیزده بدر هر عید هیچ وقت نمیتونن کنار ما باشن خدایی این کار د ... نمیدونم...ما هم تو شهر غریبیم و همه مناسبت ها تنها مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
بانوی_امیدم۸۲ عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3986 والا چی بگم عزیزم مهد هم میره اما خودش همش چشم انتظار دیدن دایی هاش هست ... 🥲عزیزدلم
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1154 یه جوری به داداشت غیر مستقیم بفهمون که ناراحتی که نمیان همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 نمیدونم...ما هم تو شهر غریبیم و همه مناسبت ها تنها خیلی سخته تو شهر خودت باشی و تنهایی بخدا سیزده پارسال مردم و زنده شدم به هر کردم زنگ زدم گفتن با خانواده زن هاشونمن مشکلی نداشتم نمیتونستن بگن شما هم بیاین با ما غذامون و تنقلات خودمون هم میبردیم خب بلاخره هیچ وظیفهای این زن داداش ها نباید به گردن بگیرن
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5614 یه جوری به داداشت غیر مستقیم بفهمون که ناراحتی که نمیان صبح بهش گفتم با جون و دل گفت میایم اما زن اون یکی فیلم سرم در میاره هرساله همیندرکش نمیکنم چرا این طوری بخدا من خودم جرات ندارم با فامیل شوهرم این طوری کنماونا هم شهرستان هستن وگرنه ب اونا میگفتم خیلی درد داره این همه تنهایی