2777
2789

خواهشا کمکم کنید 

! اینو زدم ک بهم بگید چکار کنم ک با اون نگرده!   ما همه هم داتشکاهی بودیم و من اول دوس دختر اون یکی بودم دیدم ادم حسابی نیست و لاشی ولش کردم  و ی مدت تنها بودم تا شوهرمو دیدمو عاشق شدمو  خاستکاری کردو ازدواج کردیم و تو همون مراسم عروسی  فهمیدم اینا فامیلن 🥲  یعنی  من فک میکردم فقط دوست و‌همکلاسین  بعدا فهمیدم   پدرشوعرم  عموی بابای  اون پسرس  و باهم خیلی هم صمیمی هستن! 

منم رابطه زو کم کردم و اصلا ب هیچ رسوندم  

تازه ی هفتس شوهرم خیلی هوای اونو میکنه و‌همش باهمن! و میرنو میان و تازه شنیدم پشتم قبلا حرف زده ک فلانی پسر بازهو... بی مخلی کردم مهم نبود برام

نمیخام شوهرم باهاش  بچرخه!

اون شب زفتیم پارک اونام اومده بودن! دوس دختر پسره بمن گفت  ک   علی از اولش  اینجوری بود تو ک یادته اره؟  

من گفتم من علی زو چرا باید یادم بیاد؟ ما فقط همکلاسی بودیم همین!  فهمیدم ب اونم گفته هاک بر سر  

الان من چ فلطی کنم بهم راهکار بدید  یکاری کنم شوهرم کلا با اونا نچرخه!  اینکه بگم خوشم نمیاد و حال نکردمو گفتم جواب  نداد   تازه مسافرت شمال جیده باهاشون....

رد میشی از اینجا

ی لیوان اب اسید بستنی هم ب ما بدید

با تشکر

خدایی داریم ب کجا میریم

زدیم رو فیلم ترکیه ای😐

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

بنظرم حقیقت رو ب شوهرت بگو چند وقت دیگه خودش بفهمه بد میشه و اعتمادش از بین میره 

اگه میدونی کنار میاد

اگه مثلا با پسره رابطه خاصی نداشتی و فلان

پسره هم اینطوری معلومه همش اهل فیت و فات و ابرو ریزیه همینجوری دست ب دست میکنه میرسه ب گوش شوهرت

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رد میشی از اینجا ی لیوان اب اسید بستنی هم ب ما بدید با تشکر خدایی داریم ب کجا میریم زدیم ر ...

اب اسید بستنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بنظرم حقیقت رو ب شوهرت بگو چند وقت دیگه خودش بفهمه بد میشه و اعتمادش از بین میره  اگه میدونی ک ...

ب شوهرم گفته بودم قبلش دوس پسر داشتم ولی نمیدونه کی!  میترسم بگم زشت بشه! بعد با علی ما فقط چند بار تلفنی حرف زذیم دپبار بیرون رفتیم همین بودددد بخدا  ولی   ازه اهل ابروریزی  چون من ولش کردم و فحش و فحش کاری  شد  فکن این داستان برای ۱۰ سال قبله      رفته بود ب همه دخترای دانشگاه گفته بود 

به نیتشون ( یا هر مزاحم یا هر دشمن دیگه ای ) هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون ( اینو از نون شب واجب تر بدون ) خیلی خیلی عالیه این دعای معراج ، علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن 

ب شوهزت گفتی قبلا دوس پسرت بود؟ من بودم میگفتم

میدونه فقط دوس پسر داشتم اونم فقط دوبار رفتیم  بیزون همین! هیچی نبوده! ولی  این خیلی صمیمی شده پسره هیزه   نمیخام یموقع زندگیمو خراب کنه! این داستان برای ۱۰ سال قبله   الان تازه باهم خوب  شدن

ب شوهرم گفته بودم قبلش دوس پسر داشتم ولی نمیدونه کی!  میترسم بگم زشت بشه! بعد با علی ما فقط چند ...

ببین ب شوهرت بگو همین

بگو همین یارو بوده

الان بعد۱۰سال داره آبروریزی میکنع هم آبروی منوومیبره هم تورو

میخواست بگه تا الان گفته بود. بنظرم نمیگه چون هم توی، فامیل ابروش میره هم گفتنش نفعی نداره براش . بعدم اگه گفت بگو فقط در حد تلفنی بوده دیدم ذات خوبی نداره ولش کردم از همون وقت دشمنمه. 

دارم فکر می کنم که چیکار کنی 

بهرحال خودت از اخلاق همسرت بهتر آگاهی و خودت اگر فکر کنی شاید به نتیجه برسی که چطوری روابط رو اول محدود و بعد قطع کنی 

متاسفانه ظرف مقابلت هم عاقل نیست و مدام سوتی میده

میخواست بگه تا الان گفته بود. بنظرم نمیگه چون هم توی، فامیل ابروش میره هم گفتنش نفعی نداره براش . بع ...

اخه شوعرم بد دله  اگر بهش بگم  فکرای بد میکنه   میخام فقط یکاری کنم با اون پسره کلا باز قهر کنه!  سری  قبلی من پیام داد ب گوشی شوهرم پاککردم  این باعث شد دعواشون بشه و شوهرم فکرکنه طرف  جوابشو نداده و  چند سال قهر بودن!