خانمایی که انتقال جنین دادید و مثبت شدید میشه از علایمتون بگید.من روز ۳ انتقالم هست.جنین بلاست.هیچ علامتی ندارم هنوز.میدونم زوده ولی خسته شدم از این همه انتقال منفی.نکنه بازم منفی شه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ علائمی عزیزم ..اصلا دنبال علائم نباش ...من انقد همش فک میکردم علائم ندارم پس باردار نیستم ...روز و شب گریه میکردم پس چرا علائم ندارم ...ولی دراوج ناامیدی و خستگی بی بی چک مثبت شد ...اصن علائم رو بریز از سرت بیرون
عزیز دلم از خدا میخوام هرچی زودتر دلت شاد بشه و دامنت سبز بشه و یه نی نی گوگولی رو ۹ ماه دیگه بغل کن ...
مرسی قربونت برم.از دعای خیرت.نه خدارو شکر یه دختر دارم ولی به خاطر شرایطم دکتر گفته باید زودتر باردار بشی.باورتون نمیشه که چقدر این مسیر سخت و طاقت فرساست
مرسی قربونت برم.از دعای خیرت.نه خدارو شکر یه دختر دارم ولی به خاطر شرایطم دکتر گفته باید زودتر باردا ...
خیلی سخته ...من باهمه وجودمیفهمم..انقد درد کشیدم که دیگه فک نکنم هیچ وقت ادم سابق بشم ...ولی خدا خیلی بزرگه ..بنظر من ماها که با ای وی اف باردار میشیم اصلا باکسی که طبیعی باردار میشه قابل مقایسه نیستیم ..