2777
2789
عنوان

تجربه من از سونوي ان تي ١٤٠٢

298 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

من چند روز پيش رفتم سونوي ان تي انجام داد و منتظر بودم ك جواب ازمايش خون هم بياد بعد يك دفعه تاپيك بزنم 

اول از اينك بگم من براي ان تي تصميم گرفتم ي مركز ناباروري برم ك تخصصشون زياده و روزانه مراجعه كننده زياد داره و من  پژوهشگاه رويان رو انتخاب كردم از ده روز قبل زنگ زدم و وقت گرفتم بهم گفت ١٠:٣٠ اينجا باش قبلش يكم مثانه نيم پر باشه و الميوه يا بستني شيرين خورده باش 

من تو هفته ١١ و ٣ روز رفتم ساعت ١٠:٣٠ رسيدم بسيار شلوغ بود اما چون وقت داشتم اصلا معطلي نداشت فقط دوباره گفت برو بستي ابميوه بخور بعد بيا ٣٠ دقيقه ديگه بيا

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اينم بگم ك هزينه سونوي ان تي ازاد در رويان ٣٦١ هزار تومان چون من اونجا پرونده نداشتم باهام ازاد حساب كرد يا نميدونم كلا هزينه اش ازاده 

ولي در هر صورت سونو انجام شد و همه چيز اوكي بود 

برگه رو ب من داد گفت برو طبقه پايين ازمايشگاه هزينه ازمايش خون ان تي ٢٧١ هزار تومان بود ي سري ليست پر كردم و گفت جواب ١٥ اماده اس 

ك جواب اماد و من نشون دادم همه چيز اوكي بود 

حالا هر كي سوالي داره من در خدمتم

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
اهان اينم بگم ك هزينه سونوي ان تي ازاد در رويان ٣٦١ هزار تومان چون من اونجا پرونده نداشتم باهام ازاد ...

چ ارزون شد برا شما،منم آزاد بودم و سونو ۶۰۰وخورده ای و آزمایش ۵۰۰خوزده ای شد😐

ی تازه مامان💗

خب

شما تشخيص جنسيت رو بلدين اگر من عكس بدم؟؟؟؟

دكتر سونوگفت احتمالا پسر 

توی هر روزی از هفته ۱۱ بریم nt اوکیه؟؟

بله عزيزم 

اوكي هست شما رفتي؟؟؟

چ ارزون شد برا شما،منم آزاد بودم و سونو ۶۰۰وخورده ای و آزمایش ۵۰۰خوزده ای شد😐

رويان ي مركز ناباروري نيمه دولتي هست شايد بخاطر همين بوده عزيزن  البته با دقت بسيار بالا 

علائمتون چیه؟

والا هيچي حالت تهوع و ببخشيد استفراغ و اينا همين 

من دارم ده هفتمو پر میکنم ولی دکتر جلو جلو برام نوشت.میخواستم مطمئن شم که برای کی وقت بگیرم

ببين من وقتي تماس گرفتم وقت بگيرم گفت بايد تو هفته ١٢ باشي يعني مثل ١١ هفته و چند روز