2777
2789

شوهرمو میگم  هیچ وقت صبحانه نمیخوره چون ساعت ۱ بیدار میشه و میره سرکار عوضش نهار  میحوره  منم تا بیدار میشه غداشو میدم  ی غذا باید بخوره ب عنوان نهار    و بعد  برای سرکارشم ی وعده باید بزارم ببره ک با اونی ک ظهر خرد فرق کنه   و شب  ۱۲ اینا میاد خونخ ام باید  ی وعده باشه ک با اون دوتای دیگه فرق کنه    بقرلن ۳.۴ سال نن دارن روزی ۳ وعده غذا میپزم   بعد میدونی چی میگه    جلو مردن یجایی بریم میگه من ی هفتس ی غذای درست حسابی نخوردم همش گرسنه ام ... دیشب خونه مامانم گفت حاج خانم خدایی این ظلم هیچی بلد نیی بپزه    بعد مامانم میدونه ک اشپزیم خوب  گفت شوخی نکن  خداتو شکر کن 

تازه امروز صبح کار داشت زود میخاست بره صیحانه عدسی گذاشته بودم خرد تمدم ک شد ظرف خالی جلوش گفت ما ک شکممونو همش با چرتو پرت پر میکنیم خوش بحال اونایی ک  خوب  میخورن     و خدا بقیه رو سیر کنه       انقد ناراحت شدم ک نگووووووووو  خدا منو بکشه از دستش راحت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوی خانوادشم میگه اون روز  مامانش ی ظرف پر اش داد گفت ببر پسرم گرسنه میمونه   بخدا ک نخرد همشو ریختم دور   جلو مادرشم میگه و دروغ میگه   بهشم میگه چرا دزوغ میگی میگه الکی گفتم بخندیم 

بگو عزیزم خوردن دستپخت خوبم لیاقت میخاد اگ بهت ظلم میشه ب خاطر بی لیاقتی خودته

یعنی بخدا خواهراش تو هفاه یبارم غذا نمیپزن من با اینکه شاغلم حتی  برم شهرستان یا برم سرکارم غذای لینو میزارمو میرم   بعد اینجور میگه خیلی ناراحت میشم

سلام، ازش بپرس روز قبلش همیشه نه گاهی چی هوس کردی برات فردا بپزم

حبوبات نیم پز فریز کن اگر امکانش رو داری ک سختت نشه هر بار درست کنی

خیلی مهارت آشپزی خوب نیست وگرنه بهت میگفتم چکار کنی زودتر درست بشه تو زحمت نباشی همیشه...

خدایا شکرت🩷
والا که برا ما هم همینه اونقد غذاهای متنوع درست میکنم تو خونه وسایل باشه و یخچال پر باشه  ولی ...

ن من وسایل یخچللو خودم میگیرم  بخدا از اول هفته حساب کنی تا اخر هفته هرچی فکرکنی میپزم    هفته ای نیس قیمه و قرمه و گوشت و مرغ نخوره   ولی پیش همه منو خراب میکنه