2777
2789
عنوان

حسودیم میشهههه

266 بازدید | 10 پست

سلام:)

اول بگم یک عدد دختر هستم که حسادت هم در وجودم هست( یعنی بیشتر هست😑)

الان به چند تا از بچه های مدرسه‌مون حسودیم میشه

یکیش اصلاااا مدرسه نمیاد( ۱۲ هستیم و مدرسه میگه باید بیاید) و نمرات قلمچ.یش خیلی خوبه( ولی من بعد مدرسه کلاس دارم و نمیکشم اینقدررر)

دومی یه دختر فوق پولدار هستن که هر سری ی تیپ لباس میزنه و خیلی لارج هستن. اما در جریان زندگی خانوادگی اش هستم و از این ادمایی هستن که خیلی پول زیاد و خونه و مال دارن. اما خرج نمیکنن( غذا، تحصیل ، رفت و آمد) من خیلی به این حسودیم میشه چون خیلی دختر ساده لوحی هست و زودباور و تازه فهمیدم یک سری از حرفایی که راجع به زندگیشون به من میزد به احتمال زیاد دروغه

الان بگید چطوری خودمو اروم کنم؟

پ.ن. سرما خوردم و حالم اصلا خوب نیست. از درس هم موندممم

🌷🌷👏

به آینده فک کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه اینده ای؟😑 اینده من معلومه ته تهش سریع ازدواج و دانشگاهگ شاید دانشگاه هم قبول نشدم

پس خودتم قبول کن ضعیفی و آینده دیگران از تو بهتره

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
پس خودتم قبول کن ضعیفی و آینده دیگران از تو بهتره

میدونی مسیله چیه

مسئله اینه همه اعتقاد دارن اینده قوی دارم

وای چ خرخون و فلاااان

وقتی به خودم باور ندارم:)

🌷🌷👏

میدونی مسیله چیه مسئله اینه همه اعتقاد دارن اینده قوی دارم وای چ خرخون و فلاااان وقتی به خودم باو ...

پس سعی کن قبول کنی بدبختی یا تلاش کن طلاش کن

۱۰ سال دیگه میفهمی فقط خودتی و خودت، روی خودت سرمایه گذاری کن، درستو بخون و برنامه داشته باش، هیچکدوم ازینارو بعدا حتی نمیبینی، اگرم زیاد احساساتی میشی و منطقی فکر میکنی اما عمل نمیکنی و عامل بیرونی نداره شاید هورمونات بهم ریخته س و این حال روانی ادم اثر میذاره حساس میشه و بهم میریزه