2777
2789
عنوان

شوهرم جمعه چرااینطوره؟؟؟

610 بازدید | 24 پست

اخلاق گندش منو ازپا دراورده صبح تاشب سرکاره اخلاقش خوبه  مهربونه حالا جمعه ها یاتعطیلی که بشه از ظهرکه بیدارمیشه بااخلاق بد و بهونه گیر و از همه چی ایراد میگیره 

یا داد میزنه االبته شوهرم زود جوشه وعصبی زودم آروم میشه اما جمعه ها دیگه نوبره نمیدونم چکارکنم خسته شدم کسی بوده شوهرش اینطوری بوده و درستش کرده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا شوهر منم همینطوره علتش بیکاری حوصلشون سر میره گیر میدن ب تو سرگرمی براش ایجاد کن یا بیرین بیرون یا  کارای ک تو خونه مردانسه بگو انجام بده تشویقش کن اقتدارشو ببر بالا

خب ب سرکار عادت کرده ی روز خونه میمونه شاید از خستگی شدید و بی حوصلی اینجوری میشه.

اخه خیلی بده دلم برا بچم میسوزه تموم هفته همش منتظره باباش بیاد خونه یه تعطیلی باباش زهرمارمون میکنه بااین اخلاق گندش اخر عصری مارو برد بیرون شام و بهترشد اما این حجم از انرژی منفی اخلاقش تاالان تو تنمه

عزیزم دقیقا شوهر منم همینطوره علتش بیکاری حوصلشون سر میره گیر میدن ب تو سرگرمی براش ایجاد کن یا بیری ...

سرگرمی چی تروخدا بهش شیشه شیر بدم یا نقاشی بدم نقاشی کنم مرتیکه گنده رو؟؟مگه بچس سرگرمش کنم همینکه از پس بچم بربیام خودش هنره 

بیرونم ک صبح تاظهردراز کشه فوقش عصرا میریم ی دوری میزنیم یا میریم خونه کسی 

شما چکارمیکنی دقیق بگو؟