2777
2789
عنوان

ناراحت درسمم:( نفر اول نشدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رشته شما بیشتر از معدل فکر کنم طی کردن دوره‌های کارورزی مهمه و اینکه برای خودتون سابقه ایجاد بک ...

اون که اره ولی برای ادامه تحصیل و اپلای منظورمه 

^_^ my mixed feelings
چون مسلما به سنی رسیدید که باید متوجه باشید ۳۰ صدم نمره بالا یا پایین کسی رو کوچیک یا بزرگ نمیکنه&nb ...

درسته عزیزم ولی برای ادامه تحصیل خیلی تاثیرگذاره

^_^ my mixed feelings
درسته ولی الان برداشت من از تاپیکتون این بود که به این دلیل که شما نتونستید نفر اول بشید و از دوستتو ...

نه برای پوئن های مثبت بعدش میگم چون میگن نمرات الف بدون کنکور میرن ارشد انگاری... 

^_^ my mixed feelings
اپلای انشالله 

نمراتت بالای ۱۶ باشه اوکیه ولی اگه دوس داری خب بخون بالای ۱۹ باشی ک پرفکت ترین حالت ممکنشه 

نمره اول شدنت از یه جایی ب بعد فاقد تاثیره میتونی تو رزومه ات بنویسی نمره اول کلاس ک یه ترم هم بوده باشی کافیه دیگه  

تو برای اپلای باید یه ریسرچ اینترست داشته باشی 

سعی کن درسایی ک ب اون مربوط هستن رو نمره خوب بگیری 

برای مثال کسی ک  رشته اش روانشناسیه و ریسرچ اینترستش تاثیر برخورد افراد پولدار و یا متوسط روی کودکان کاره 

باید واحد هایی ک مربوط ب روانشناسی کودک هست رو نمره خوب آورده باشه چون اون استادی ک قراره ب عنوان دستیار بگیره دانشجو رو از بین نمره های کارشناسیش فقط ب این درسا نگاه می‌کنه 

قطعا وصایای امام و اندیشه اسلامی و نمره فارسی براش فاقد اهمیته 

درضمن ب هیچ وجه کلاس زبانتو ول نکن 

والا راحت که نیست ولی حسابداری ما تا ساعت۵صبح درس میخوندیم 

عزیزم حست بچه گونه نیست. یک آسیب دوران کودکیه. اینکه با دیگران مقایسه شدی و زندگی برات حکم مسابقه رو پیدا کرده. اینو بدون هر چقدر هم که برتر بشی همیشه یکی هست که از تو بهتره. این دنیا خیلی خیلی بزرگه. همیشه یکی پیدا میشه که از تو باهوشتره زیباتره و بهتر از تو توی هر زمینه ای که فکرشو بکنی عمل میکنه

و حاصل این حس فقط درد و رنج برای توئه

توی دنیا ما فقط با خودمون باید مسابقه داشته باشیم. سوال اینه: آیا از دیروز خودت یا مثلا یکسال قبل خودت الان دانش بیشتری داری؟ آیا از خودت نسبت به گذشته راضیتر هستی؟ 

اگر جوابت بله ست موفقی و برنده بازی زندگی هستی اگر نه تلاش بیشتری کن. 

من خیلی کار داشتم و واقعیتش حوصله نوشتن نداشتم اما فکر کردم لازمه اینو بهت بگم شاید از الان بتونی حالتو خوب کنی و در آینده این حست باعث افسردگی و مشکلات سنگینت نشه

عزیزم حست بچه گونه نیست. یک آسیب دوران کودکیه. اینکه با دیگران مقایسه شدی و زندگی برات حکم مسابقه رو ...

دقیقا من خیلی کمالگراام و واقعا اذیتم میکنه یک حس رقابت اشتباه ک برمیگرده به کودکیم ک همیشه باید بهترین میبودم ممنون از نظرت واقعا ارزشمند بود برام🤍

^_^ my mixed feelings
نمراتت بالای ۱۶ باشه اوکیه ولی اگه دوس داری خب بخون بالای ۱۹ باشی ک پرفکت ترین حالت ممکنشه  نم ...

ممنون عزیزم الان هم ۱۹/۷۲بود معدلم ولی نمیدونم چرا درگیر ی رقابت زشت شدم، ی حس کمالگرایی😑😅

^_^ my mixed feelings
ممنون عزیزم الان هم ۱۹/۷۲بود معدلم ولی نمیدونم چرا درگیر ی رقابت زشت شدم، ی حس کمالگرایی😑😅

رقابت خوبه ولی نه در حدی ک بخوایی خودتو ب آب و آتیش بزنی و از زندگی بندازتت 

این دوران خیلی شیرینیه معدلت ب جای ۱۹/۷۲ 

نوزده هم بشه فرقی نداره ولی تفاوتش وقت آزاد بیشتر و از لذت بردن از دوران دانشجوییه بلاخره این روزا جوانی توئه همشو میخوای ب درس خوندن بگذرونی