2777
2789
اره من دارم هم خودم دارم میفروشم حواله ۲۰۷ زمستان ۲۱۰ یه کانالم هست که تو اونم میفروشن 

گلم کانالو میدی من میخام حالمو بفروشم یه حواله دیگه بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم کانالو میدی من میخام حالمو بفروشم یه حواله دیگه بخرم 

آی دی باقری ‌@Kaj_sistem معتبرترین مرکز خریدوفروش حواله خودرو کشور.بیمه اتومبیل.فیلمبرداری
لینک کانال @kajsistem
۰۹۹۳۰۳۸۱۷۰۹ پیام بدین
پورسانت های ۹۰ درصد برای معرفان حواله

اره گلم حواله چی داری؟

۲۰۷ واسه داداشمه چکارایی باید بکنه و یه حواله هم میخاد از یه نفر که مشهد هست بخره دوره آزمون چیکارا باید انجام بده اونم نمیدونه

۲۰۷ واسه داداشمه چکارایی باید بکنه و یه حواله هم میخاد از یه نفر که مشهد هست بخره دوره آزمون چیکارا ...

گلم باید وکالت خونه برین و وکالت بدین به طرفی که میخواین بفروشی ولی قبلش اون باید پول حواله بزنه کارت شما و شما به مبلغ بازار آزاد ماشین سفته میخرین و ثبت میدیم به نام اون طرف و حتما ذکر بشه که این سفته ها برای خودرود فلان هست و فقط تا تعویض پلاک معتبر است و بعد از آن باید به دست مالک برگردند و مهر و امضا میکنی و بلعکس

آی دی باقری ‌@Kaj_sistem معتبرترین مرکز خریدوفروش حواله خودرو کشور.بیمه اتومبیل.فیلمبرداری لینک کانا ...

عزیزم من تلگرام ندارم.این کانال و آیدی واسع تلگرامه؟

لطفا برام دعا کنید که صاحب یه پسر بشم که بشه یه داداش خوب برای دخترم‌ و یه پشتیبان برای خودم🥰🤗اگه برام دعا کردید بگید منم صلوات بفرستم برای برآورده شدن حاجاتتون
نه گلم روبیکاس

باشه عزیزم حواله ۲۰۷ رو از شما چند می‌خرن.؟

لطفا برام دعا کنید که صاحب یه پسر بشم که بشه یه داداش خوب برای دخترم‌ و یه پشتیبان برای خودم🥰🤗اگه برام دعا کردید بگید منم صلوات بفرستم برای برآورده شدن حاجاتتون
نه گلم روبیکاس

مطمعنه؟

تحویل کی؟

برا ما دنا پلاس آپشنال توربو اتوماتیک.تحویل زمستان ۱۴۰۲.میتونی بپرسی چند میخرن؟پیامش دیروز اومده