2777
2789
عنوان

کنکوریا یه لحظه بیاین

142 بازدید | 22 پست

شما زیستو چجوری میخونید 

من اول درسنامه میخونم بعد فردا تستاشو میزنم اما پشتیبان قلمچی میگفت باید 2.3 روز بعد درسنامه تستارو بزنی تا بره تو حافظه بلند مدتت نظرتون چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب درسی 

تست آموزشی 

روز بعد کتاب درسی گ 2با تست آموزشی

روز بعد ترش گفتار 3با تست آموزشی 

روز بعد تست سنجشی گ 1

روز بعد تست سنجشی گ 2

روز بعد تست سنجشی گ3

روز بعد مرور کل فصل با نکات 

روز آخر جامع فصل و رفع اشکال 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من واسه زیست درسنامه نمیخونم

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
منم یه روز میخونم روزه بعد می زنم ولی در پایان فصل دوباره کل فصلو یه بار دیگه می خونم و تست جمع بندی ...

منم واسه ازمون اینکارو میکنم اما فکر میکنم حرف پشتیبانم منطقی تر باشه

منم واسه ازمون اینکارو میکنم اما فکر میکنم حرف پشتیبانم منطقی تر باشه

هیچ روزی نباید بدون تست بمونه 

حداقل روزی پنجاه تا تست بزن واسه زیست 

حداقل ها

من که پارسال کنکوری بودم اصلا نخوندم نمیدوم چطور قبول شدم😂

چی قبول شدی؟ 

هیچ روزی نباید بدون تست بمونه  حداقل روزی پنجاه تا تست بزن واسه زیست  حداقل ها

یعنی به جز درسای دیگه برای زیست روزی ۵۰ تا یا کلا روزی ۵۰ تا بشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند