یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا مردا نمیفهمن ما زنا نیاز به شنیدن داریم.گوش شنوا میخوایم..
کاش خدا یکم از احساس ما زنا رو تو وجود مردا میزاشت.یا از احساس اونا تو وجود ما زنا میزاشت.زنا خیلی مظلومن
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
دنبال جلب ترحم نباش چون اونی بخواد بفهمه قبل ازاینکه تو بگی میفهمه اونیم که نخواد بفهمه هرچی معنیش کنی نمیخواد که بفهمه
اگرم مخاطبت آقاست بگم که آقایون یه دختر هرچندم دوسش داشته باشن بخشی از زندگیشونه نه همه زندگیشون برعکس ما زنا پس دلتو قرص بگیر تا بجاش احساساتت خرج کنی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است