2777
2789
عنوان

با نوجوان پررو چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 31 پست
به اون خدای بالاسر تموم این کارا رو کردم چه من چه پدرش اتفاقا پررو تر شد ما حتی باهاش کنسرتهای بی تی ...

عزیزم  گاهی لازمه  نه  بگیم به بچه هامون

همیشه نباید تن به خواسته هاشون بدیم

من خودم  هم دختر هم پسر نوجوون دارم  هر کدومم یه مدل اخلاق دارن و اصلا شبیه هم نیستن یکی برون گرا و شاد و شیطون و رفیق باز(دخترم)

یکی درون گرا و فامیل دوست  اصلا غریبه پسند نیس(پسرم)

حالا من با هر کدوم یه مدل رفتار نمیکنم

مثلا  دخترمو  انقد باز نمیزارم که هر روز با دوستاش بره و بیاد

گفتم دوستی  برای توی مدرسه س  برای تو باشگاهه برای تو کلاس زبانته  ونباید بیشتر از اینش کنی

ولی گاهی میگ باشم با دوستام  گاهی میگم اوکی ولی خیلی وقتا رو میگم نه

مثلا یه بار دوستش تو کافه تولد گرف گزاشتم بره

اون یکی دوستش تو خونه گرف نزاشتم

چون فردا انتظاراش بیشتر میشه  میگ برم خونشون شبو بمونم و هزار تا چیز دیگه...

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
عزیزم  گاهی لازمه  نه  بگیم به بچه هامون همیشه نباید تن به خواسته هاشون بدیم من خود ...

سلام عزیز جان ممنون از راهنماییت ولی خداروشکر مشکلشو با من و پدرش درمیون گذاشت و خدارو هزار بار شکر که همون اخلاق قبلشو پیدا کرد و اروم شد

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.