2777
2789
عنوان

خیانت چه شکلیه؟اینم خیانته مگه نه

357 بازدید | 18 پست

شوهرم باینفر قبلا انگاردوست بوده

من دیشب دیدم که انگاراون خانوم تو ایتا بش پیام داده

اینم جواب داده سلام عزیزم

خب من همین عزیزم رو خیانت میدونم کسی که به کسی غیراز زنش میگه عزیزم

اون خانومه ازدواج کرده این پرسیده عروسی کی هست و یه عکس بفرس ببینم بعد ک فرستاده عکس دونفریشونو گفته چه جیگری شدی ای جاان و فلان

اونم راجب ازدواج این پرسیده مثل اینکه خانومه قبلا بش تجاوزشده بوده شوهرم ازش پرسیده الان بااین رابطه داری از جلو یا پشت؟!!پیاما فقط برایه روز و یه ساعت بوده

حالا این میگه من خودم پشیمونم ولی من اینو خیانت میدونم

منوهمسرمو نی نیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیانته خدایی نکرده اگر از شما اینا رو میدید چیکار میکرد اون گاو چشم هرز بیشعور زن خودتو بزار رو سرت چیکار یه بیشعور داری که تازه ازدواج کرده به تو پیام داده از اینجاش معلومه چطور زنیه خ اک بر سری

عزیزم خداروشکر که زودتر خبر شدی ولی دیگه اصلا به روش نیار که براش عادی بشه و بره سمت این چیزا،به جاش تا میتونی محبت کن و از همه لحاظ سیرش کن که خدایی نکرده احساس کمبود نکنه بخواد بره سمت این چیزا

از یه زن متاهل همچین سوالی پرسیده؟!

حالا این مدل حرف زدن نمیشه کامل گفت خیانت کرده ولی واضحا از خط قرمز رد شده و براش مهم نبوده. هر رابطه ای که قبلا داشتن مهم نیست چون اون موقع تعهدی به شما نداشته که خیانت بحساب بیاد ولی الان این مدلی حرف زدن قابل توجیه نیست.

عزیزم هر تصمیمی گرفتی فقط ب فکر خودت و بچت باش خودتو اذیت نکنی یا غصه بخوریا

قربونت برم غصه نخورم؟نمیدونی دیشب تاحالا چقدددددرررر گریه کردمو غصه خوردم

منوهمسرمو نی نیمون