2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30  بیرون نمیزاره برم اذیت میکنه وقتی میرم برادرم

عزیزم هرکسی رو که بهش بها بدی و توی ذهنت بزرگش کنی یعنی بهش اختیار دادی که بهت ضربه بزنه،خودت،پدرومادرت و زندگیتو به خداوند یکتا بسپر و از خودش بخواه که هیچ کس و هیچ چیزی نتونه بهت ضربه بزنه و آزارت بده.

رفتار اطرافیان با ما انعکاس رفتاری هستش که خودمون در درونمون با خودمون داریم.حال درونیتو سروسامون بده و خوب کن.عزت نفستو بالا ببر و خودتو دوست داشته باش و ارزشمند بدون و از تحقیر وسرزنش درونی خودت دست بردار تا زندگیت تغییر کنه و انقدر انرژی درونیت بالا بره که هیچکسی نتونه بهم بریزه تورو!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

به چی تهدید میکنه پدر مادرت چیکارمیکنن چند سالشه خب توجیهش چیه گلا میگه نری بیرون مگه چکار میکنی و ا ...

38 سالشه مامان و بابام بهش گفتن فایده نداره اونم جلو اونا حودشو خوب نشجون میده

عزیزم هرکسی رو که بهش بها بدی و توی ذهنت بزرگش کنی یعنی بهش اختیار دادی که بهت ضربه بزنه،خودت،پدروما ...

ممنونم تمرین کردنش با وجود یه سم حالص سخته ولی همین کارو جدیدا دارم میکنم ودقیقا خودم گندشج کردم الان اینجوری شده

ممنونم تمرین کردنش با وجود یه سم حالص سخته ولی همین کارو جدیدا دارم میکنم ودقیقا خودم گندشج کردم الا ...

تمرین کن و اگه خواستی بیشتر بدونی بهم‌پیام بده لطفا.

عزیزم صادقانه بگو که شما کار بدی انجام‌میدی و ایشون مانع میشن یا کلا شر هستش؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه دونه نگین حدید هفت جلاله بگیر همراهت باشه یه ذکرم داره برات میفرستم دیگه تهدیدت نکنه

از کجا باید گرفت ؟

قیمتش چنده ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻