2777
2789
عنوان

این اسم مستعارو نمیشه عوض کرد؟

223 بازدید | 33 پست

اولش میخواستم عضو شم هرچی میزاشتم گیر داده بود تکراریه اینو گذاشتم حالا قبول کرد:/ قبلش گذاشتم عننننن گفتم زشته الان قبول میکنه:/

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووای🤣🤣🤣خوبه عن نزاشتی واقعا

والا دهنمو سرویس کرده بود بعد گفتم نه زشته تو الان مامانی و به عنوان یه مامان داری میری تو سایت

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
یاد ی بنده خدایی افتادم نامشو زده بود کره خر بعد امضاش این بود ک مسخرم نکنین وقتی میخواسم بیام سایت ...

وای پاچیدم🤣

زیر ۱۰ پست و قبل از اینکه ۲۴ ساعت از عضویتتون بگذره میشه 

الان دیگه دیره خیلی وقته گذشته 

ولی بازم امتحان کن شانستو 

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

اگه پست نداشتی عوص می‌کرد  همون اول میام میدادی به نی نی یار دیگه پست داری

اخه باید پست میزاشتم تا بفهمم دیگه:(

زیر ۱۰ پست و قبل از اینکه ۲۴ ساعت از عضویتتون بگذره میشه  الان دیگه دیره خیلی وقته گذشته  ...

اصلا یه کلمه ام نفهمیدم