2777
2789

اقا شماهایی که میاید میگید شوهرم خیلی خوبه ازش راضیم فقط بعضی وقتا کتکم میزنه یا بهم خیانت میکنه، فحشم میده ، حبسم میکنه و.... 😕 دیگه  از چیش راضی هستید خدایی 

من اینجا هر تاپیکی دیدم یکی با این جمله ی از شوهرم راضیم شروع شده بود شوهرش دیگه گندی نبود که نزده باشه 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگن سندرم استکهلم...بیچاره آزاردیده ها وابسته شدن به آزارگرشون...بیشترشون هم خودشون زدن به کوچه علی چپ و خودشونو دلداری میدن که عقلشونو از دست ندن و بتونن تحمل کنن

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍

شما که نمی دونی اون دختر در چه وضعیتی بوده و هست 

وضعیت خانوادگی، وضعیت مالی، وضعیت روحی و روانی خودش، وضعیت سن و سالش و نداشتن موقعیت برای جدایی و ازدواج مجدد خوب 

و نیز بین رفتار خوب و بد و تلرانس رفتاری فرد مقابل گیر می افتند و فریب می خورند 

راضی بودن با اجبار فرق داره ها،،

خوب مثلا ب خودشون امید میدن میگن شوهرمون خوبه فقط دست بزن داشتنش بده اینکه ب زبون میگن راضیم وگرنه اونیکه واقعا راضیه اصلا نمیاد اینجا بگه

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
من یکی رو میشناسم شوهرش خیانتکاره و بهش توهین میکنه ولی هنوز کتکش نزده چون تازه اول راهن تازه عروسی ...

منم یکی از دوستان یه نامزد داشت هر روز به خودش و خانوادش فحش میداد کتکش میزد ولی برا دوستم آنچنانی خرج میکرد و پولدار بود ...بهش میگفتم تو رو خدا ازش جدا شو روانیه می‌گفت عیبی ندارد برام خرج میکنه....بعضیا بخدا نمی‌دونن احترام و اخلاق و أرامش مهمتر از پوله

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍