2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴۰۰تا پیامبر، صدا سیما با۵۰۰بار پخش سریال یوزارسیف همین الان:😑🫥😶‍🌫️🤐

اولن 124هزار پیامبر دومن مگه صداسیما خدا رو اثبات کرده 

تو خدا رو از فیلم یوسف پیامبر میشناسی؟ 

خدایی با اون همه نشونه و معجزه و نظم که در عالم هست نمیشه انکار کرد وجود خالق رو ، یکم فکر کنیم بهشون متوجه میشیم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اولن 124هزار پیامبر دومن مگه صداسیما خدا رو اثبات کرده  تو خدا رو از فیلم یوسف پیامبر میشناسی؟ ...

به هرحال😂 

من خدا رو از سریال نمی‌شناسم. ولی صداسیما ۵۰۰بار سریالشو گذاشته و ده ها بار برات اثبات کرده که چرا. و حرفم جنبه فان هم داشت.

تو اگه دوست داری میتونی آتئیست باشی. مطمئنن کلی دلیل هم به گوشت رسیده، وقتی هنوز هم بعد از شنیدن این دلایل میخوای آتئیست باشی، از دست ما چه کاری برمیاد عزیزم. 

به هرحال😂  من خدا رو از سریال نمی‌شناسم. ولی صداسیما ۵۰۰بار سریالشو گذاشته و ده ها بار برات ا ...

الان گفتی 500 بار صداوسیما یوسفو گذاشته 10000 بار دیگه هم بزاره من این چرت و پرتا که از رو خودشون ساختن تو کتم نمیره 

الان گفتی 500 بار صداوسیما یوسفو گذاشته 10000 بار دیگه هم بزاره من این چرت و پرتا که از رو خودشون سا ...

خب نره. خدا یک چیز فطریه. تو در درجه اول باید درونت خدا رو پیدا کنی.

اگه نمی‌خوای که نخواه‌. خدا به هیچکس نیازی نداره‌.