2777
2789

نصفه شبا دلم همه جور غذایی میخواد😂

الانم داشتم یه برنامه مربوط به غذا میدیدم داغ دلم تازه شد

وای خدا چقدر دلم قورمه سبزی میخواد الان😂🤤

الان اگه یه غذا یا خوراکی میتونستید سفارش بدید که همین الان حاضر باشه چی بود؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی منم، الان میتونم ی گوسفندو یجا بخورم 🥲😂 دلم غذای چرب و خوشمزه میخواد. ولی دارم بیسکویت سا ...

الان گلوت میشه کویر لوت 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منم گرسنمه.. دلم ماکارونی چرب با ماست پر چرب میخاد 

یا قرمه سبزی با سالاد شیرازی و سس هزار جزیره 

یا کوبیده با گوجه فراوون و دوغ و لیموترش 

یا زرشک پلو با مرغ و سیب زمینی کنارش.. 

یا سبزی پلو با ماهی شوریده چرب و چیلی 

یا کته با کباب شامی و گوجه سرخ شده و ماست 

یا بادمجون سرخ کرده با گوجه سرخ شده و سبزی و ماست موسیر

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
تنها نیستی منم اینجوریم 😂 سه ساعت پیش دست به کار شدم اش دوغ درست کردم الآن خوردم 🤣🤣🤣

نوش جونتون💞

من حوصله هم ندارم پاشم یه حرکتی بزنم😂

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

عاشق مرغ سوخاریم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منم گرسنمه.. دلم ماکارونی چرب با ماست پر چرب میخاد  یا قرمه سبزی با سالاد شیرازی و سس هزار جزی ...

وای پستت دهنمو آب انداخت🤤🤤🤤