2777
2789

رفتیم خونه یکی از اقوام شوهرم یه کتاب پاره پوره یه قسمتی از خونشون بود بعدشوهرم به طرف گفت این چیه این کتاب چیه توش نوشته فلان کارو کنید دل زن و شوهر از هم سیاه میشه و برید داخل قبرستان دفنش کنید یه دفه طرف رنگش پرید منم کنجکاو شدم رفتم دیدم یه کتابو از وسط نصف کردن عکس یه شیر داخلش بود همش کد های رمزی داشت یه صفحه دیگش یه آدمک بود اونم کلی کدهای رمزی توش بود وهمش در مورد سیاه شدن دل زن و شوهر و اینکه چیکار کنید که شوهر خر زن شود و سوارش شود و از این چیزا ‌یهو طرف اومد گفت این مال یکیه باید پسش بدیم برد قایمش کرد بعدم همش خجالت زده بود میگفت بخدا ما هیچوقت ازش استفاده نکردیم مال دوست دخترمه میخواد بهش پسش بده....

میخام بدونم شما تا حالا همچین کتابی دیدید؟؟؟

این کتاب یعنی قدیمی بوده؟یا مال جدیده؟

چون پاره بود چیز زیادی ازش نفهمیدم سریعم برد برش داشت

یعنی جادوگرن اینا؟

بعد طرف ناراحتی اعصاب داره زیاد با اطرافیان دعوا میکنه میگم هر دفه که با یکی دعوا میکنه بنظرتون از تو کتابش از این جادوها برا اون آدما نمیکرده؟

خیلی فکرم مشغول شده...

خیلی کتابه برگه هم داشت یعنی حتما دستور العمل های زیادی برا همه کار توش بوده من فقط تونستم اون دوتا راه کارشو بخونم یکی مال خر کردن شوهر نوشته بود یکی سیاه شدن دل زن و شوهر از هم و دفن کردنش توی قبرستان😱

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

طرف دعا نویس بوده ی زمانی و ی اتفاقاتی افتاده ک این کارو گذاشته کنار

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این کتابو داشتم هیچی ازش نفهمیدم 

بخشیدمش

خیلی صفحاتش زیاد بود و ریز ریز نوشته بود

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بعد اینم بگم اون خانواده خودشون همیشه مشکوکن چای و اینای دست بقیه رو نمیخورن همش دوس دارن خودشون بریزن و مشکوک و شکاکن نسبت به دیگران

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
طرف دعا نویس بوده ی زمانی و ی اتفاقاتی افتاده ک این کارو گذاشته کنار

نمیدونم بخدا

کتاب دعا نبود

احتمال زیاد کتاب جادوگری بود 

دلم میخواد بدونم مال چه زمانیه و چطور دست اونا رسیده

از متونش معلوم بود کتاب شیطانیه

کار هرکسی نیست استفاده از اون کتاب  یکی دارم اما خوندنش خیلی سخته  بدست هر کسی هم اون طل ...

اره هر کی نمیتونه بنویسه 

اذن استاد لازمه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
راهکار هاش چیابودن مگه

نخوندم طرف گرفت برگه های پاره رو

فقط عنوان دو صفحشو خوندم اون دوتا بود که گفتم