2777
2789
عنوان

مسکن ملی اطلاعات جدید

547 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان شما اطلاع ندارید مسکن ملی چقدر واریزی میخواد ؟ما پرند بهمون دادن فاز شیش .440تومن تا الان گرفتن

اصلا معلوم نیست با چقدر تموم میکنن 

وامشم 550تومنه

توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بندر تا الان۴۸۰گرفتن. فکر کنم۱۰۰تومن دیگه هم باید بدیم

عزیزم شما انتخاب واحد شدین ؟ما فقط پروژمون معلومه واحدش نه.....چند متریه مال شما

خیلی قسطارو زود به زود میخوان.همش پیامک میدن اونم با لحن تهدیدی

عزیزم شما انتخاب واحد شدین ؟ما فقط پروژمون معلومه واحدش نه.....چند متریه مال شما خیلی قسطارو زود به ...

نه انتخاب واحد نشدیم چون هنوزم باید قسط بدیم. انتخاب واحد بعدقسط اخره. ب ما گفتن سال اینده خونه رو تحویل میدن اگه راست بگن. ۹۷متری هم هست

نه انتخاب واحد نشدیم چون هنوزم باید قسط بدیم. انتخاب واحد بعدقسط اخره. ب ما گفتن سال اینده خونه رو ت ...

ایشالا با دل خوش تحویل بگیرید عزیزم به سلامتی.قسطشم فکنم هفت و نیم میلیونه 

همین جا بگو 

یعنی از کجا گرفتن؟ چ بد

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)