2777
2789

من میتونم نظر خودمو بگم ، ولی تحلیل گر نیستم

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مششکلی نیست  این پیجمه اگر نظرتون بگید ممنون میشم نمیدونم چرا کسی فالووم نمیکنه  netpoos ...

بذارید چک کنم

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
به ملا نصرالدین گفتند دوست داری قاضی باشی گفت.نه.گفتند چرا.گفت دوست ندارم نادانی میان عاقلان باشیم . ...

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد منظورت چیه از کامتت ؟

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد منظورت چیه از کامتت ؟

تحلیلاز سایت ومتنهای شکایات و.......چیزی هست که کسی نمیداند واقعا راسته یا واسه شلوغ کاریه یه تایپینگ میزنه کسی هم نمیدونا واقعا حق باکومشون هست .وقضاوت واقعا سخته .

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
تحلیلاز سایت ومتنهای شکایات و.......چیزی هست که کسی نمیداند واقعا راسته یا واسه شلوغ کاریه یه تایپین ...

چی میگی حالت خوب نیست مثله اسمت حالمو بهم زدی برو از تاپیکم بیرون در ضمن با اون سوادت نظر نده تایپینگ نه و تاپیک شایدم الکی اشتباه میگی مریضی فک کنم ، گزارش میزنم حالت خوب شه 

پیجت خوبه ، خودمم دنبال کردم . ولی چنتا پیشنهاد دارم 

اولا که نمونه کارا کمه ، مشخصه پیج نوپاست .

دوما چندین هایلایت اضافه کنید به عنوان دسته بندی کارها . . .

2-3 کا فالوور فیک پول بدید بزنید تو اکانتتون .

بازدید فیک هم برا پستا آخر و اول پیج بگیرید . . .

بعد دیگه جونم برات بگه ، این کارارو که کردی نمونه کارات تعدادش بیشتر شد ، ی تخفیف ویژه بذار ی ویدیو بگیر روش صحبت کن به عنوان تبلیغات بده چنتا پیج برات بذارن ، حتما به دوستات و آشنا هات بگو خودشون استوری بذارن از فالووراشون بخوان پیجت رو دنبال کنن و شما رو تگ کنن با سلیقه خودشون . . .

یکم زحمت اینجوری باید بکشی و یکم هزینه داره بعدش دیگه انشالله به سود میرسی ظرف 2-3 ماه میری تو سود دهی خرجایی هم که کردی بر میگرده . . .

فقط نباید نمونه کار بذاری ، باید ویدیو بذاری خودت روشون صحبت کنی نمونه کار هارو به صورت واقعی با دست بالا پایین کنی راجب کیفیت و جنسشون بگی مزایا و معایبش رو بگی

پیجت خوبه ، خودمم دنبال کردم . ولی چنتا پیشنهاد دارم  اولا که نمونه کارا کمه ، مشخصه پیج نوپاس ...

مممنون از وقتی که گذاشتی و مرسی از توضیحاتت با همشون‌موافقم به جز فالور فیک 

بعد اینکه من اصلا دوست ندارم برم جلو دوربین حیلی از پیجای لباس از خودشون عکس  و فیلم نمیزارن واقعا بدون این کار نمیشه بالا برد پیجو ؟ در این حد برام مهمه که واقعا اگر نشه قید این کارو میزنم به دلایلی نمیتونم این کارو بکنم