2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه ترس وحشتناکی داشتم که پدرمو از دست بدم ارزوم بود قبل پدرم بمیرم اما خیلی ناگهانی بابام رفت الان سه ماه ندارمش دارم دیونه میشم خیلی سخته

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
قلبم گرفت چقدر تلخ😔

خدا حفظتون کنه     خیلی سخته خیلی  خدا برا هیچ کس نیاره بعد بیست روز امروز پدر بزرگم باخبر شده  مونده بودیم چطور بهش بگیم پدرم پسر بزرگش بود و پدر بزرگم پیرن دلم نمیخواست غمشو ببینم 😔

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عزیزم این چه حرفیه. سنتون خوبه نگران نباشین

هعیییی همین الان احساس پیری می کنم تو زندگیمم خیلی کار کردم و سختی کشیدم حسابی  از پا افتادم اصلا انرژی ندارم دلم برا دخترم میسوزه که مادری مثل من داره

عزیزمممم 🥺🥺 ایشالا بهبود پیدا میکنه

قربونت😔

کااش میشد😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدا حفظتون کنه     خیلی سخته خیلی  خدا برا هیچ کس نیاره بعد بیست روز امروز پدر بزرگم ...

خدا بیامرزه پدرتون رو بابای منم ۶۳ سالشون بود که فوت کردن درکت میکنم عزیزم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
همیشه ترس وحشتناکی داشتم که پدرمو از دست بدم ارزوم بود قبل پدرم بمیرم اما خیلی ناگهانی بابام رفت الا ...

روحشون شاد  مرگ پدر سخته      ما تو این دنیای فانی داریم خودمونو داغون میکنیم اما اونا جاشون خوبه واصلا دوست ندارن برگردن به این دنیا دوباره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
روحشون شاد  مرگ پدر سخته      ما تو این دنیای فانی داریم خودمونو داغون میکنیم ام ...

ممنونم عزیزم خدا پدر شما رو هم رحمت کنه اره خیییلی سخته خاطراتشون ادمو دیونه میکنه . 

منم همینطور بدجور استرس گرفتم مخصوصا الان چند ماه میشه شدید استرس گرفتم خودم سنم داره میره بالا همش ...

وااای عزیزم انقدر منفی فکر نکن احتمالا شما وسواس داری درسته؟ حتما برو پیش روانشناس چون این حجم از استرس خیلی برای بدن ضرر داره