2777
2789
عنوان

آب پیاز برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 39 پست
تونیک ضد ریزش چ مارکی مززنی  ررماری چندماه زدی  و هفته ای چندبار

قبل حمام میزدم

تونیک اُلی ژن  دکتر داد با قرص هیرویت و بیوتین  تا ۳ ماه یا ۶ ماه بزن

رزماری با نعنا بجوشون بزن

میگم نعنا فلفلی با نعنا ساده یکی هست؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونیکو قطع نکردی   اگه فطع کنی ریزشت بیشتر نمیشه ؟  ماینوکسیدل داره توش ؟ نه فرق داره

نعنا فلفلی و رزماری خیلی خوبه

ولی اول ببین طبع طرت گرمه یا سرد 

تونیک و روغن و موادی که میزنی با طبع سرت بسازه

نعنا فلفلی و رزماری خیلی خوبه ولی اول ببین طبع طرت گرمه یا سرد  تونیک و روغن و موادی که میزنی ...

مرسی گلم 

نعنا خشک ازاونا ک تو ماست میریزیم زدم فرق خاصی نداشت رزماریم بهم نمیسازه ریزش موهامو بیشتر میکنه . گزنه برام خوب بود ک اونم متاسفانه وقتی میزنم سرتم پررررجوش میپاچه 

خلاصه هرراهی میرم یه گره ای توش پیدا میشه😔 برام دعا کن توروخدا

مرسی گلم  نعنا خشک ازاونا ک تو ماست میریزیم زدم فرق خاصی نداشت رزماریم بهم نمیسازه ریزش موهامو ...

انشالله درست میشه  اصلاح سبک کن   فک کنم طبع سرت گرمه که جوش میزنی چون رزماری و گزنه گرم هست پیاز بزن و اب برنج

خیلیا شنیدم با اصلاح سبک هم موهاشون نریخته و هم چربی و جوش صورت و اکنه برطرف شده.

انشالله درست میشه  اصلاح سبک کن   فک کنم طبع سرت گرمه که جوش میزنی چون رزماری و گزنه گرم ه ...

تو خودتم جربی موهات و جوشات کم شده با اصلاح سبک ؟ والا طبع سرمو بعد چنرسال دقق نفهمیدم هنوز پیاز میزرم ی مدت خوب بود ولی جون حس کردم ریشه مورو انگتر داره کوچیک میکنه از ترسم ول کردم نهایتا تا دوماه زدم دوماهم کامل نشد . اب برنج زیاد نمیسازه الورا هم ک سرد قبلا میساخت الان انگار نمیسازه 

انگشتمم نیذارم ب سرم گاهی گرمه گاهی نیس نمیدونم دگ خلاصه

انشالله درست میشه  اصلاح سبک کن   فک کنم طبع سرت گرمه که جوش میزنی چون رزماری و گزنه گرم ه ...

پیج رها میگف ماسکا زیاد ب طبع ربط ندارن بیشتر ب حساسیت مرتبطه بنظرم بی ربطم نمیگف چون من گاهی ماسکای گرم میسازه گاهی ماسکای سرد براهمین گیج شدم

تو خودتم جربی موهات و جوشات کم شده با اصلاح سبک ؟ والا طبع سرمو بعد چنرسال دقق نفهمیدم هنوز پیاز میز ...

من تازه یه ماهه اصلاح سبک میکنم

منم طبع سرم نمیفهمم شاید معتدله

بی خیالش بشو قرص تقویتی بخور هر چی حساس بشی بدتره

همش بخاطر تغییر هورمونه

مامانم چون یاعسه شده و هورموناش دیگه تغییر نمیکنه موهاش نمیریره دیگه خیلی خوب شده.

یا مثلا موقع بارداری نمیریزه موقع شیر دهی میریزه

من تازه یه ماهه اصلاح سبک میکنم منم طبع سرم نمیفهمم شاید معتدله بی خیالش بشو قرص تقویتی بخور هر چی ...

حالا برعکس شنیدن میگن تو یائسگی جونهورمونای زنوته کم میشه ریزش میگیرن زنا موهاسون کم میشه