2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساست بهش پدرانه اس این رابطه از دور قشنگه اگه براتون پیش بیاد باعث ناراحتی و عذابتون میشه  ت ...

عزیزم کلا میتونی بگی کِی ازدواج میکنم و با چه شخصی؟ واقعا خیلی شگفت کردم که برای اولین بار کسی چنین دقیق راجبم میگه😍💗

حست ب من چیه و چی راجبم حس میکنی؟ 

کنکورم چی میشه رتبم چطور میشه میارم پزشکی؟ یا دندون یا دارو؟ دولتی یا آزاد ؟ کدوم شهر؟ مهاجرت چی؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یکی قراره بیاد به نظرت کی میاد؟ و اون کسی که تو ذهنم هست باهاش ازدواج میکنم؟ 🌹🌹

نه عزیزم اما تو خیالاتت خیلی بهش بال و پر دادی شخص مورد نظرت با کس دیگه ای در رابطه اس

دانشگاه دولتی تهران میارم؟رشته ای که میخوام؟ محمد حسش ب من چیه

نه گلم چون خیلی دل به درس و کنکور ندادی 

از یه چیز ی ناراحتی و همش دنبال بهونه ای که توجیه کنی تلاش نکردنت رو 

ازت خوشش میاد 

نه گلم چون خیلی دل به درس و کنکور ندادی  از یه چیز ی ناراحتی و همش دنبال بهونه ای که توجیه کنی ...

درسته

😑😐اره از ی چیزی ناراحتم خودمم نمیدونم چی ولی ناراحتم فک کنم برای این باشه که همش میگم اگ نشه چی نمیشه و اینا نمیدونم چمه

ینی اگ تلاش کنم دولتی میارم؟؟